Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Маестро Найден Тодоров: Необходима ни е здравословна глухота

He's The Man

Маестро Найден Тодоров: Необходима ни е здравословна глухота

"Това, което човек вижда, това го спохожда. Свикнал съм да виждам хубавото по света, в повечето случаи и в хората. Понякога ми се натрапват и другите неща. Онова, нехубавото, е много по-малко, но е много по-шумно...", сподели пред гостите на He's the Man директорът на Софийската филхармония

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Нямаме ли други диригенти? Ама нали този е подбутван от Америка за България и други тъмни фондацийки на ЕС, няма как. Бактън

В Европа в оперите се работи с талантливи деца, които правят детска или младежка опера. Направете и в софийската такива младежки трупи, чийто представления се гледат от деца и ученици. И не е лошо да организирате концерти за по-масовата публика, каквито са Новогодишните такива или коледните балове. Така СО ще бъде конкурент на телевизионните спектакли от Виена, примерно за Нова година.

Може да е добър диригент, но не е добър човек! Излъга големият тенор Румен Дойков, продаде записите му в Щатите и прибра парите за себе си. Не е почтен!

Това е наистина гениално формулирано, дано повече хора го разберат! Здравословна, животоспасяваща глухота за простотията около нас - ето кое ни е нужно! Аплаузи, маестро!

Календар