Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кой уби Джани Версаче?

НОВАТОРИТЕ В ИЗКУСТВОТО

Кой уби Джани Версаче?

25 години от смъртта на легендата на модата и дизайна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ой уби Джани Версаче-Мафията .Чудно колко е платено за този буламач ?

А па ние от наше село, само Масква шъ уважавами, само там са добрите пидери - лилипути! Здрава ръка имат, големи пушкала правят. Масква е убууту!

Работата много спадна, матряла се самоизбива. ВерСача, Ив Сент Лайнян, Крал Лагери Фелд и други леви резби, кой го интересува ?

Ясно и че единият гей е бил недоволен от другият ,за парите които ву е плащал и му е теглил куршума.Не е ясно защо се помества толкова дълга статия за някаква гей убийство .Има толкова по известни гейове за които може да се пише как са свършили по подобен начин - затвор ,лудница въже,куршум,отрова.Сега покрай войната може да напишете за украинско- руският белетрист Гогол - който е бил влюбен в Пушкин .Знаем какъв е краят на Пушкин но много незнаят какъв е краят на Гогол.И двамата велики гейове - може би от там идва и гений ..,

Преди много години, едни 11 войника загинаха в камион защото покрай тях или пред тях била колата на Карамански. Така и не стана ясно те какво общо имат с него, дали не са работели на негов обект и т.н. Статии припомнящи случилото се..не. А някъде статия за "самоубийството" на Маринов? Българинът който изобрети генератора на енегия? Важното е да четем за Версаче-дизайнерът на снобите.И само сноби като тях биха оценили това което носят, защото за мен дали с рокля от мола или на версаче патката в нея ми изглежда еднакво..

"светът бил потресен" ми не!! Пидали

Педераски драми.

Борисов го уби. Имам доказателства!!!

Пълен с любов, щастие и хармония. Нали?

Педер*си, сър.

ПОВЕЧЕТО ДИЗАЙНЕРИ СА ПЕДЕВРАСИ!!!

Календар