Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кой спира микрофона?

ЗА СВОБОДАТА НА КУЛТУРАТА

Кой спира микрофона?

1985 г.: Концерт на най-популярните съветски песни с най-известните ни изпълнители

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Да обиждаш руската музика е все едно да заявиш сега, че няма повече западна музика, отколкото българска. Хората ви казват, музиката си е музика, слушал съм китайска, японска, монголска, южнокорейска и каква ли не още, това какъв ме прави? Като слушаш руска музика и вече си русофил, все едно музиката определя какви биологични отпадъчни продукти са политиците, а явно и не само те, ами и техните подлоги!

Защо не питаш КОЙ спря микрофона за Лили Марлен или Ерика? Отново сме свидетели на еФтина русоВилска манипулация.

Е, както се казва, такива бяха времената: Ако не са пяли руски песни, нямаше да направят кариера на певци. Показаната в статията любов към руските песни си е просто "безплатна" пропаганда.

всъщност това е истината, някои са го правели да се харесат, а други защото им е било на сърце.

За какви пари се продават бг.медиите?! Чудя се! Предполагам, че на руснаците не им излиза толкова скъпо.

Орлин Горанов, Грета Ганчева.......ах, тези мили и нежни родолюбци! Какво удоволствие беше да слушаш хубавите им руски песни на българска сцена и да се чувстваш и ти някак по-значим и ценен от краля, макар да знаеш, че винаги ще си останеш лакея му и само ще го обслужваш на трапезата....А другарят Леонид Илич Брежнев нежно ни наричаше с басовия си от цигари и алкохол глас "БолХария" ! Е-е, какви славни времена бяха-а...И всичко евтино....Е, имаше тук-там опашки за банани, но те не могат да сдпрат развитието ни по пътя на зрелия социализъм, преизпълнението на плана в промишлеността и все по-пълното самозадоволяване на потребностите на......Да живее....! Чакай бе, за какво говоря, май вече е друго време, нещо пропуснах, а?

Добре ,че ме подсетихте ,че да си купя бананите ,този символ на просперитета и демокрацията на най-бедната в Европа държава ,която дели достойно 60-70 -то място с други "демократични" държави от "Братска " Африка по ИЧР и не само по него

На хората им беше втръснало от натрапваните от властта съветски песни и винаги предпочитаха музиката на „прогнилия Запад“ или в краен случай българските песни, много от които бяха кавър версии или подражания на западни песни. От съветските песни се харесваха единствено забранените от властта като тези на Висоцки, които се разпространяваха нелегално от човек на човек и се слушаха тайно.

хубаво беше

Ох, докога ще тормозите хората с това близко минало? Първо им натяквахте колко било лошо и неправилно, а напоследък - мале, кво беше убаво! Но с такива неграмотни списувачки как да се гледа напред...

Първосигналните десебарски говеда, даже не разбират, че статийката е с критичен отенък към пеещите по онова време на руски. Психодесни, по-тъпи сте и от комунистическите апаратчици навремето.

В рашата нещата не вървят добре - и дира вади от комунистическите потайности разни псевдо козове - само днес 1030 рашистки агресора са се преселили в по-добрия свят.

В първия момент щях да се разплача …след това си спомних че сме 2023 година и това е просто един гаден спомен… които иска да пее съветски песни , да си пее. И водка да си налива….и портрета на Сталин да целува..,при това ниво на психиатрията нищо не ги заплашва…

Русия отново и завинаги!

Публиката на концерта изглежда отегчена - вероятно са ги закарали на концерта по задължение, както беше обичайно за подобни политически мероприятия.

Грета Ганчева, Бисер Киров, Орлин Горанов, Росица......не знам си коя /от първата снимка/ - все отбрани комунистически креатури. Не припадайте, лели - вашият "идол" Орлин Горанов направи прощъпулника си на Пампорово като пееше на ухо на най-гнусите ДС агенти. Това, че българинът е толерантен, не ОЗНАЧАВА, ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ НЕ ПОМНИ!!!

Ти си глупак. Предполагам, че и други са ти го казвали.

Вероятно, вие сте глупавият, защото след толкова ДС -обучения, не може да формулирате едно точно послание. Но, това няма никакво значение. Червените ретрогради се радват, все още, на безкрайната българска толерантност. Разбира се, аз бих искал всичко да е като в Румъния. Но, съдбата е решила друго. ЗА КРАТКО!! Запомни това, драги ДС!

Не е...но ти си идиот ..комуняшки руски мърши!

Не глупак ,той е само тъп с когнитивните възможности на амеба ,сега ще хапне банани ,този символ на демокрацията и просперитета .Този просперитет го виждава ежеминутно по ровещите в кофите хора, по разбитите улици, по унилите лица,по моралната деградация , по безнаказаните убийства и още ред други екстри

Наистина е наглост! Драйфа ми се като чета написаното. Впряга се всичко възможно и невъзможно за рашката пропаганда.

КОЙ е собственикът дир-а - МОНИКА СТАНИШЕВА. хахахахах

Календар