Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Коледна песен" на Дикенс стана на 180

ШЕДЬОВРИ НА ЛИТЕРАТУРАТА

"Коледна песен" на Дикенс стана на 180

Тя е едно от най-адаптираните литературни произведения в света

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

модeраторите не търпят критика

Тази е най-добрата. https://www.youtube.com/watch?v=OR07r0ZMFb8

AМА СИ НЯМАТ "МНОГАЯ ЛЕТА" .... КОЯТО Я ПЕЕМ НАД 1000 ГОДИНИ ... И СМИРНЕНСКИ СИ НЯМАТ ..... ДРУГИ ЧИПОВЕ - ИМАТ СИ САМО ЕДИН РОБИН ХУУД :))

Бог с нас ами това е: пис-ториус смърди на леш! с наши пари! Бог с нас

Ами така е - това е Капитализма. Дикенс, а и много други могат да минат за хора с “леви” убеждения. А аз не харесвам това леви -десни - всичкото е фантасмагория. Истината е, че това си е част от човешката природа и е в гените - вижда се и при примати и бозайници и птици и влечуги и риби…да естествено ние сме върха на тази планета, но и частта от мозъка - пред фронталния кортекс, която ни отличава е доказано нова в еволюцията на мозъка. Не може да очакваме чудеса в този смисъл.

Намирисва на сърми от политически кандърми и чугунен кънтеж на подлога.

Не спрете с англо-саксонската помия и не ни подкарате по религията на господарите от Израел. Не ви ли стана ясно, че е време деликатно да подготвите гоите, че ще бъдат заклани? Цялата ви демократична утопия се крепи на консумеризъм. В момента, в който е ясен плана, че нищо няма да притежаваме и ще сме щастливи, не ви ли минава през акъла, че ще се избиете като диви варвари в битка да запазите консуматорската си религия. Френските търговци на дребно Auchan и Leclerc предизвикаха битки на касите, като прекратиха практиката на винопроизводителите да продават вино на ниски цени или да го раздават безплатно. Това ви е "райската градина".

https://t.me/infantmilitario/115814

А къде е коледната украса в София????? Прилича на 9 септември 1944 година !!!!

Всички работят не празнуват. Празника е обмяна на подаръци. Задължение

Това комунистическите дечица няма как да го знаете.

Едно време почти нищо не работеше и се запасявахме с храна за няколко празнични дена. Отделно всеки вече чака подарък, добър лош длъжен си.

Другарете от БКП пускаха по Първа програма хубави филми за да не ходят хората на църква ако се колебаят дали да идат и да не ги види секретарят на ОФ който седи на входа с тефтерче в ръка. После станахте най-православните в мире.

Са ще станат и най-ядящите хлебарки и синтетично месце.

Ще стане и да на 380. Но ако въпросния беше българин, щяхме да сме унищожили творчеството му преди 150 години, по заповед на западните ни партньори

Ама бая неща са унищожени по заповед от Кремлин. Къде са архивите откраднати от Окупационната червена армия? Що не ги връщат? За да не се разбере как повечето отговорни другаре са били в структурите на сили подкрепящи Хитлер , били са против България от "Освобождението" и винаги са служили единствено на Кремлин.

Извода е, че и след 180 години хората продължават да ламтят за богатства, докато живота се изтъркулва пред очите им и докато осъзнаят това, вече е твърде късно.

Прилича на чичо Сам...

Календар