Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Карикатуристите от "Прас прес" с изложба в шаржове и строфи (галерия)

"СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ, ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ!"

Карикатуристите от "Прас прес" с изложба в шаржове и строфи (галерия)

"Непорочните моми" е разположена в столичната галерия-книжарница "София прес"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Страхотни са!

Всички "интелектуалци" ли са с "евроатлантическа" ориентация?

Невероятни творци, страхотна сатира! Брутално показване на истинското лице на властимащите прасета. Иска се голяма смелост за такава изложба при сегашната ни "демокрация". Между другото тези творци са единствените, които се осмеляват да изкажат какво мислят, народът сладко спи, вместо да е пред парламента на свинете!

БРаво Прас-Прес! Глътка свеж въздух в мъглата на медийния слугинаж!

Модераторът ми изтри коментара, в който казвам, че Прас-Прес са светл лъч в мъглата на медийния слугинаж. НЯкой да не се почувства засегнат? Някой се е разпознал?

Поздравявам тези творци! Да продължават все така, да са живи и здрави, благодаря!!!

бездарно, но пък политически коректно. Към кръжеца ДеБа. Абе, софиянци от всякъде, от старата десница.

Има леки демократически пропуски. Къде е ментора на Цветан Василев и Корнелия Нинова, другаря Иван Костов, човека на който всеки месец са снасяни по 25 хилки? По точно във касичката на дъщеря му. Липсват и такива видни джендъри, като хомодружинката на Рада Дълбоката и Христо Иванов. Но като цяло е хванат политическия пулс на времето.

сега се организират за отпор.

Смело и безкомпромисно! Браво!

БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА : "НИЕ СМЕ ОТ ФИРМА "ПЛЯС&ПРЕЗ". СРЕЩУ ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ И БЕЗ НИКАКВИ МОРАЛНИ И ЕСТЕТИЧНИ ЗАДРЪЖКИ, ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВСЯКАКВИ ПОРЪЧКИ С КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ ОТ БИОЛОГИЧНИ ОТПАДЪЦИ НА ГРАДСКИ ТОАЛЕТНИ". ЛИЧНО МНЕНИЕ : КОГАТО ГРОЗНОТО И ОТБЛЪСКВАЩО СЕ ПРЕВЪРНЕ В МИРОГЛЕД И ЛАКМУС НА "ТВОРЕЦА", КОГАТО НЯКОЙ КОНЮНКТУРНО, ИЛИ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА "ТВОРИ", ТЪРСЕЙКИ ДА ЗАДОВОЛИ ИНТЕРЕСА НА ЗОМБИРАНИ СУБЕКТИ С ПЪРВОСИГНАЛНИ МИСЛИ И РЕАКЦИИ, ИЛИ ЗА ДА НАПУДРИ СОБСТВЕНОТО СИ БОЛНАВО ЕГО, ТОЙ ПАДА ПОД ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО НА "ПОЧИТАТЕЛИТЕ " СИ И ОТ КАРИКАТУРИСТ СЕ ПРЕВРЪЩА В ОБИКНОВЕН ЧАЛГАДЖИЙСКИ БОЯДЖИЯ !

Календар