Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кант: Щастието е идеал не на разума, а на въображението

ВЕЛИКИТЕ УМОВЕ

Кант: Щастието е идеал не на разума, а на въображението

Германският философ е централната фигура на модерната философия и революционер на мисълта до днес

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

е преди психологията е имало само философия , демек всеки , който може да върже 2 непротиворечиви изречения е философ ... в онези времена - днес философията е екзотично занимание за безделници , но пък има университетска специалност ... за папагали !

ТАКА ДЕ БАЙ ЕМАНЮЕЛ .. КВО ИМ Е ЛОШО НА БЪЛГАРИТЕ ПРИ СВИНЯТА, СВИНАРЯ И МУТРИТЕ ? .... ТВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯ С 3 МИЛИОНА Е РЕЗУЛТАТ ОТ РАЗУМА НА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ НИ :))

Кант сигурно са му казвали първо англичаните, и оттам е станал известен като Емануел Кант.

Какво мога да знам? Какво трябва да направя? На какво да се надявам? Какво е човекът? Кант е намерил отговори на тези фундаментални въпроси, които надхвърлят дори собственото му време и все още засягат философите днес. Шедьовъра на вселената е живота на земята и нейния след млн години естествен избор предствител е човека, да я опознае за да се развива и пази. Има много прости принципи за нейното развитие, но преди тях е фундаменталния въпрос на физиката----колко са минималното число аксиоми с които можем да обясним обективния свят и вселената.. Става въпрос за съотношението между материята и божесвената идея в Човека.... За да дадеме правилния отговор на дилемата трябва да намерим пътя за по добро образовние и факела на знанието във всеки един Човек..,а сега да кажем на политиците Българоубийци че.. Образованито е висша и първостепенна цел на на държавата. Когато в тая държава израстват личности образовани, експерти, обучени майстори, научни работници имащи достъп до средства за да развиват науката, тогава има шанс тая държава да се развива. Създадени са правила за кариерно израстване в зависимаст от знанията и уменията. Когато тия скъпоструващи и доказали себе си кадри бъдат заменени от други кадри , избрани по правилата на посолствата и назначени от командващите политиката, такива като мургавия европеец 1$, царя комарджия, ставай или не шев, тиква мафиот, канадски патриот, постни пици и кокорчовци от доказало себе си гаврарско училище, водят държавата към тотален колапс. Агентите на атлантическите ценности системно работят и ни уграбват природните ресурси, завзели са вече властите—политици, съдии, депутати, всички медии, променят ни чрез тях конституцията и историята, рушат паметници...Идиоти докога ще се продавате народа ни за за 5 гроша ?...

Закъсал си яко! Единственото лечение за теб е да правиш тухли от кал. Без да се изкаляш в това кално общество не можеш да направиш нещо ГРАДИВНО. Когато изчерпим калта за тухли, тогава прасетата ще потърсят чужда локва.

Календар