Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Какво (не) се случи: "Преходът. България 30 години по-късно"

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ЛИТЕРАТУРА

Какво (не) се случи: "Преходът. България 30 години по-късно"

Тази книга е една кратка равносметка за последните трийсет години в България, определяни от едни като завършил, от други като незавършил, от трети като перманентен преход от диктатура към демокрация

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Авторите на книгата ми бяха достатъчни, за да ми мине желанието да я купувам!

Погледнах аФторите и разбира се не прочетох и една дума от написаното.Тези които подържат статуквото ги слушам вече 30г.Така че...СЛУЧИ СЕ ТОЧНО ТОВА КОЕТО БЕХА ПЛАНИРАЛИ АВТОРИТЕ НА ПРОЕКТА НА цк на бкп "мирен преход и така на там...".Проек започнал некъде около 1980г когато съветската фусия фалира.А без нея компанията на свинара от правец е НИКОЙ.ДНЕС ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ ИМАЩА НЕКАКЪВ ИКОНОМИЧЕСКИ СМИСЪЛ Е В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА НА живков ОТ 89Г.Нищо друго нема значение.

Докога на един вътрешно партиен преврат, а оттам и на държавен преврат със силово отстраняване на законния държавен ръководител ше се нарича "преход и нежна революция". Защо нещата не се наричат с истинските им думи?

"Преходът" - прикритие на хибридния геноцид над българите в България.

Ами нищо не се случи за 30 години.....даже по-зле стана.

ТРАГЕДИЯ,ДАНО ОСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРИЯ ,ХА ДАНО АМА НАДАЛИ?

Е сега 99 % е в ръцете на шепа комуняги на които Иван Костов раздаде заводи и хотели а на останалите им остана скачането по площадите -кой не скача е червен......това е което мислят тези на които им остана 1% от народното богатство, пий си хапчетата и си заври главата между краката на Сорос

за какъв преход говорим, като ние сме от 30г. в проходът, завряни и мълчеливо преживяващи. То Русия е по - добре от нас. Айде леко с книгите.

Календар