Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как се пише за осиновяване без думата "осиновяване"?

ОТВЪД ТАБУТАТА

Как се пише за осиновяване без думата "осиновяване"?

Първата българска приказка, в която главният герой е осиновено дете, излиза на книжния пазар

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Има ДВЕ деца осиновени. Трябва да ви кажа, че толкова много ги обичаме с жена ми... Думата "осиновявам" е облечена в негативен апект в съзнанието на хората. Знаете ли кога децата станаха МОИ? Когато ги взех в ръце! Ако някой се колебае и плаща "данък обществено мнение" му казвам: Осиновявайте! На моите деца има казахме когато бяха малки и го приеха съвсем естествено. Те казаха и сега го потвърждават: Вие сте нашите мама и тати. Вече са големи и самостоятелни, имат си свои семейства, но такава силна връзка и взаимна любов то пожелавам на ВСЕКИ!!!

Поне не официално. Поне не до средата на ХХ в. Доказателство са личните имена на осиновените деца, макар и наследени от осиновен дядо или баба: Найден - намерено дете Купен - купено дете Дарена - подарена и т.н. На село всичко се знае. Няма как да осиновиш и да не разбере комшията. Хората така са си кръщавали децата, че всичко да е ясно. В България през 1946 г. е пикът на населението живеещо в села - 5 300 000 души. През същата година в градове са живели 1 735 000 души. Коя не е знаел, че някой е осиновен?

За хора, които искат да накарат мнозинството хора да живеят като тях - малцинството? Трудно, но категорично се пише. И така й се действа. Не сте толкова хомосексуални, колкото извратени. При вас се касае не за влечение към другия пол, а за разврат. Не бива деца да приемат това за нормално. Иначе толерантност - колкото щете. Правете си в спалнята каквото искате. ПП: Ама вие искате на площада, в парка, в обществената тоалетна...

_stankow

Осиновяване от еднополови двойки, нали ? Подготвяте почвата. Няма да ви огрее !

За съжаление, светът върви натам

Календар