Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как изглежда "Политиката отвътре" разказа Иван Костов пред пълната зала 3 на НДК

ИЗКУСТВОТО НА ПОЛИТИКАТА

Как изглежда "Политиката отвътре" разказа Иван Костов пред пълната зала 3 на НДК

"Политиката отвътре" е цялостен философски възглед върху българската политика от последните 30 години, коментира проф. Веселин Методиев, който представи книгата по време на събитието

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Съсипа България и обрече пенсионерите на мизерия,. Това е Костов. -великия политик реформатор.

Горкият лауреат на ордена на ЮДА! Обект на насилие, а иначе чиста и непокварена душа. Същински младенец! Подготвеният манипулатор аксиоматично знае, че трябва да говори кротко и благо при всеки отдал се случай. Подсъзнателно човек приема мълчанието като гузна съвест и белег за слабост. По това много си прилича с Бай Х.. от Банкя. А иначе, винаги има непрозорливи или откровено глупави хора, пък може и емоционално увредени, които да вярват !!!

Респект към Иван Костов, лауреатът на ордена на ЮДА, дето го накарали насила да разпродаде България за жълти стотинки, да съсипе икономиката и да я превърне в Булгаристан, имат само реститутките и никой друг!!! Респект-уважение, тоя сатрап съвсем е изперкал, щом си въобразява, че някой, някога го е уважавал !!!

Гнусен продажен циганин от Драгоман селото. Как живее с чиста душа, като последните 35г сърбаме помията му

на мен ми прави впечатление, че хората които най-много мразят костов са млади и са родени след като приключи неговото управление..... бил обрекъл пенсионерите на мизерия.... а спомняте ли си че при жан виденов пенсиите бяха по 2-3 долара на МЕСЕЦ?????

Вместо да лежи в затвора за престъпления в особено големи размери и престъпления срещу държавата, тоя книга представял! То бива, бива анархия, ама чак толквоа не бива! И като гледам, колко мнгоо реститутки са се събрали, явно има нужда от нови затвори! Идиотски народ, идиотска държава!

Ако съдим по "заслугите" му към държавата България и народа (най-вече пенсионерите - които построиха и създадоха, това което той и компания окрадоха) следващата му книга трябва да се казва - "Затвора отвътре и за постоянно".

Тоя защо още не е в затвора?

напротив, младите изобщо не го знаят, защото само след 4 години беше изхвърлен извън борда, да не забравяме че беше в коалиция с Борисов, след което нямаше гласове дори за субсидия.

Държава на абсурда. Вместо да е в затвора, издава книга. Затова сме на този хал.

Всичко, което пишете в коментарите е лъжа и измама на група засегнати военни пенсионери. Да, но ако питате нормалните хора не от МВР, ДС или МО - вие сте изроди и не трябва да получавате и 2 лева пенсия. Единствения грях на Костов е, че ни ви лустрира и национализира краденото. Даде на разни червени изроди да купят срещу бонус в брой много обекти, което не биваше да прави, че не изгони ДС доносниците от СДС и не беше краен срещу цялата червена изродска сволоч в пределите на България.

На тези снимки виждам тук, как ухилен автографите раздава, Драгалъвскиягт гърбат Ай дук. И има защо да се хили,гадта му с гад!

най-добрият политик, който е имала България след Атанас Буров. Без него нямаше да има нито ЕС, нито НАТО, нито Стабилност. А червените тролове ще пикаят газ и ще реват на умрело, защото само при Костов бяха действани както трябва. Затова и впрегнаха цялата си ДС машина да го свалят и още газ пикаят от него. А пенсиите и спестяванията на хората, заминаха с комунистите и Жан Виденов, който направи хипергалопираща инфлация и пенсии заплати по 3-5 ДОЛАРА на месец. Това сте вие - комунисти. След вас само национални катастрофи! Точно Костов и Петър Стоянов стабилизираха държавата и ни върнаха в Европа, а не в комунистическа еврАЗИЯ.

Думи на Андрей Луканов към този със сините венци : Отиди при Жельо , и там ще си добре . Свидетел Бригадир Аспарухов .

Боклука и книга написал. Здраво трябжа да е лъгал!

Календар