Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как и Чайковски стана жертва на войната на Путин

ПОЗИЦИЯ И ОБВИНЕНИЯ

Как и Чайковски стана жертва на войната на Путин

Не на руския език, не на руския балет, не на руската култура - ударената от руската инвазия Украйна отказва да има каквото и да било общо с Русия и в това отношение. "Болезнено ни е да четем на руски", казват украинците.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Ми да говорят на немски че е по лесно !

Ха, ха , смехории.....Да се смееш ли, да плачеш ли?!

Ето това е фашизъм. Украинците си имат всички белези. Даже са надминавали германските фашисти.

Усрайнската простотия може да се мери само с македонската. В Одеса ще демонтират паметник на Екатерина Велика, била руска императрица. Ама случайно именно тя е основала Одеса.

Вече го демонтираха и тъй наречената велика е отново в любимата си по-залегнала и с разкрачени крака!

Варварите нямат място в Европа!!!

Именно, украинските варвари нямат място в Европа. Фашизмът лъха отвсякъде в Украйна. Единственият параван за него са интересите на САЩ, поради които не само не се обърна вниание на убийството на хиляди руснаци, българи и други в Украйна, но и военните действия се интерпретират като агресия, а не като защита на руснаците от нацистите в Украйна. Ако нямаше Ютюб, в който нацистите се хвалеха, че ги финансира държавата и козируваха с хитлристки поздрав; ако от интернет не знаехме, че Байдън се е срещал с лидерите им и им е пращал пари, от които те пък част са му върнали за изборите и т.н., и т.н., можех да се съмнявам. Но материалите са оригинал и няма как да се самообидя и да се отрека от това, което виждам с очите си и чувам с ушите си от оригинални видеоматериали. В същото време пропагандата, която чувам от официозите е противоречива и не отчита съществената част от тези факти, следователно внушенията от нея са си чиста лъжа, дори и част от фактите да са истина, но вкарана в друго контекст.

Само да кажа, че Мусоргски има цикъл песни по стихове на украинския поет Тарас Шевченко. Та творците никога не са се делили по национален принцип и ако Мусоргски и Шевченко (а и други творци) станат от гробовете ще ви млатят по алкохолишките украински и руски тикви докато ви дойде акъла.

А някой укриански композитор нямат ли?

Разни честушки имат със сигурност! Иначе пеят хитлеристки песнички.

И тука ли налазихте пригожинските тролове? Марш бе в Мухосранск!

Календар