Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как да разпознаваме психопатите

НОВА КНИГА

Как да разпознаваме психопатите

Издателство "Изток-Запад" пусна на българския пазар дългоочаквания финал на "Трилогията на Белия град" - "Господари на времето" (откъс)

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

По-трудно е разпознаете непсихопатите защото са изключителна рядкост така че тук е номера и особено, ако подкрепите, иначе лошо, много лошо даже катастрофаЛно, както виждате !!!

У нас са много повече с най-голяма концентрация в политиката...

САМО Психопати може да измислят такива книги- криминални , психотрилъри и филми на ужасите... Такива книги и филми трябва да ги ЗАБАРАНЯТ. Китайците правят игри за 15- годишни деца, как Китай завзема целия свят. и продават и тия игри по цял свят. Обаче ако някой направи игра как друга държава завзема Китай, то Китайците веднага ЗАБРАНЯВАТ играта.

Разпознах един, има всички симптоми.

ако е само за тая тема ок. но иначе е страшно. ако е като цяло за всички раздели, ти си голям оптимист. ще допълня, че идеята на тази книга ми допада и вероятно ще я прочета.

В ДИР-а е пълно с психопати... Повечето от тях платени...казват им "ТРОЛ"-ове.... Разпознаваеми са по коментарите и репликите ,които ръсят неуморно,за да изкарат за по едно питие, кутия цигари ....или поне си платят нета... Но умирам от желание да зърна поне един от тях ...да видя как изглежда ...Интересно ми е как може да изглежда човек ,казващ на "бялото-черно" и обратно. Защото ТЕ СА ЕЖЕДНЕВНО СРЕД НАС !

на красиви, високи, всезнаещи, умни и забравят да се погледнат в огледалото вкъщи. нещо като пациентите, описани от Ярослав Хашек в сагата за Швейк, който попада в лудницата. Истината е, че гравитират на ръба на лудостта, каквато е вродената им психопатия. Обожават да влудяват другите.

са добър тренинг за разпознаване на психопатите. в живота няма предвидими ситуации - добре е, че имаме интуиция, а още по-добре ще е да я слушаме. напоследък чета доста кримки и наистина са полезно четиво за запознаване с феномена. и за разпознаване на психопатите в нета.

А ми вижте кой Ви управлява държавата...

Как да разпознаваме психопатите - много просто - питайте хората за кого гласуват и готово !!!

за психопатите разбрахме , а как да различаваме платените лъжци , тея дето постоянно се опитват да деформират истината за да е удобна на крадците грабителите криещи се зад ;закон; ?

Ами разпознаваш ги, като си понапрегнеш малко сивото вещество...

Календар