Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как да открием и използваме скритата сила на ума си

НОВА КНИГА

Как да открием и използваме скритата сила на ума си

Издателство "Локус Пъблишинг" пусна на българския пазар книгата "Картография на идеи" от Джейми Наст (откъс)

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Авторът на книгата "Как да запазим брака си" застрелял жена си и качил във Facebook снимка на трупа. Дейл Карнеги, автор на книгата "Как да печелим приятели", умира в пълна самота. Бенджамин Спок е автор на книги как да възпитаваме децата си. Синовете му го изпращат в дом за стари хора и не го посещават. Корейска писателка авторка на бестселъра "Как да бъдем щастливи" изпада в депресия и се обесва. Това е добре да се знае когато си купуваме и четем книги за личностно развитие.

Няма нищо вярно в това :) Първо проверете, а след това пишете измислици

Ideqta идва сама, след натрупване на инфо. и асоциации.

Пълна глупост са тези mindmap, човек много повече може да постигне с всекидневна медитация от по10-20 минути, харата са го измислили още преди хиляди години.

Една от поредните книги на т.нар. Ню ейдж вълна. Няма такова нещо като скрита сила на мозъка. Всеки човек има определен потенциал на развитие и ползване на мозъка. Ако някой излезе отвъд тези предели за продължително време, то започват да се появяват болестни състояния. Депресии, тревожност, бърн аут и пр.

Поредната книга за нищо ползата!Всеки в България знае за надпределното задържане което предпазва от увреда на мозъка.Нищо не се постига без усилие!!!Както казва една селянка:Всичко става с натъртляне!Преведено на "виртуален" език ти се подчиняваш на работата за да ти се подчини и тя!

Календар