Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Излезе "Хитлер" - най-подробната биография на Фюрера (ОТКЪС)

ИСТОРИЧЕСКИ ПРОЧИТ

Излезе "Хитлер" - най-подробната биография на Фюрера (ОТКЪС)

Първи том от книгата на Иън Кършоу е вече на пазара

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Хитлер, както и Ленин, е бил гей! И двамата са виновни за смъртта и страданията на милиони човешки същества. Как може да ни занимавате с подобни личности?!

Направихте събитие със забраната на "Луков марш", а сега рекламирате "Хитлер" - най-подробната биография на Фюрера?! Като как да разбираме това?!

......Бе то и ти "sa" си боклук с едноклетъчно мозъче и четенето ти е противопоказно, така че оди лижи путлериският задник и смрадлива комунистическа измет!

по каква причина трябва да четем за тоя боклук, причинил смъртта на 55 милиона души? кършоу мърпоу и тоя е боклук.боклук пише за боклука.най подробната биография пфу

А дали книгата хвърля светлина в/у онзи епизод от живота на Хитлер, когато той прекарва 6 месеца в Англия и се връща променен, според свидетелствата на племеницата му. След това завръщане започва да изгрява звездата на Хитлер!

Променили са му "мозъчната конфигурация"(матрица) за да изпълни предопределената му задача.

PEYTSCH

Ако познаеш кога НАИСТИНА е починал фюрера, тогава наисина можеш да напишеш биографията му! Но не можеш. Не можеш и доказателства да дадеш...

Kнига като за боклука. Хитлер и Ленин са играли шах във вилата на Ротшилд във Виена. Наскоро бе дадена картината на търг, която разкри скандалната истина. Има ли какво повече да се коментира?

Ти си мега тъп - Ленин му праскат атентат 1918 година и 'залязва' като цяло , умира 1924-а година. Хитлер през 1918-а още е бил войник на фронта, какъв шах, какъв Ротшилд ;))

А том 2 кога ще се появи?

Другият проклет червен тиранин, след Сталин.

Просто поредният садистичен сатрап в най-добрите традиции на запада - от Калигула и Нерон до Торкемада и Наполеон.

Календар