Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Изгубената България: Последните дни на Алеко Константинов

ПЕЧАЛНА ДАТА

Изгубената България: Последните дни на Алеко Константинов

122 години от смъртта на Щастливеца

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това не е истината. Такев си създава алиби, че Алеко му предложил да си разменят местата във файтона. На сбеващата година вече е министър на вътрешните работи за заслуга пред Фердинанд че парира с абсолютна сигурност информация от Алеко, че жена му е бременна от друг при това манго....

Пра внукът на ТАКЕВ, премахна паметника на космонавтите в Пещера. Показващ на случайният пътник, че сме били космическа страна, и че имаме космонавти!

има от какво да се поучим от царска България! Злодеяние, съд и наказание до ДНИ! БРАВО ЦАРСТВО, БРАВО БЪЛГАРИЯ. НЕ Е КАТО СЕГА!

Като четеш коментарите, ти става ясно, че дивотията и простотията у нас са като троскота, вечни и неподвластни на никаква еволюция. Тук се крие причината за постоянната бедност и изостаналост, никъде другаде.

Преди 8 сутринта по една ракия в кръчмата, знае ли са кое-как навремето!!

кво било било, сега в Булгаристан живеят само комунистически изчадия и мангали, в продължение на седем десетилетия свестните са били убивани, бити и прогонени, .... плюл съм на тая днешна палач, това не е народ а крадлива и еблива изродена сволач, дето пъпли там където някога беше България

алеко е злостловил срещу българия. получил си го е. бил е нещо като соросоит за времето си. не отричам талантът му на писател, но идеините му позиций са продажнически.

един от великите и безценни Присмехулници на света, който се оглежда въ събе си, чрез перото им. щастливците трябва да бъдат ценени, а не убивани от засада. в очакване и изкуствения интелект да се сдобие поне с чувство за хумор.

cash advance payday loan : . : ! < ) . . & . ) : . $ - . . - > @ + . " # < ^ . get money fast loans - @ . . quicken loans line of credit ) + : ) ) # . ? < ? > . ? . - ) . . * . . " )

Съдът приема за достоверни аргументи показанията на Такев. Целият негов разказ е едно много добре скроено АЛИБИ.Куршумът, ако сте виждали пушката, с която е прострелян / стои в музея в Свищов/, не може рекуширайки да убие Алеко точно в сърцето, което всеки може да види, понеже стои в стъкленица. Куршумът излиза от неговия пистолет, а в замяна на тази услуга за фердинанд, Такев е назначен за министър на вътрешните работи. Моментъ е умишлено подбран от Такев, понеже на Алеко са оставил само два месеца, за да бъде промоциран като редовен доцент по Право в Юридическия Факултет. Това е щял да бъде първият наш юрист, защитил дисертация в България: По въпросите на помилването. Алеко е имал КОЗ, че Султанът помилва Левски, но продажници от БРЦК заплащат на четирима манговци които водят Левски към бесилото. Един от тях, с фамилията Яшар е родоначалник на Тодор Христов Живков но само юридически баща. Истинсткият баща на този Тодор, партизанинът, е цар Борис Трети, майката Маруца е работила в конюшнята на царя.Там Борис ..и т.н. На 09.09.44 г. му се обяснява, че за него няма перспектива, макар и партизанин, бива заменен от първия си братовчед, Тодор Дуйчев Живков, комуто от КГБ дават пълно доверие, макар и да е бил полицай. Тест, размяна на имена и биографии.Изследването, за което споменах по-горе е извършено от професор Борис Яновски, който искаше приживе да напише подробна статия. Беше изследвал какво става с децата на "убийците"- стават заможни българи.А Такев министър. Но какво е знаел Алеко.Знаел, че съпругата на Ферди е била бременна от манго, даже наскоро се публикуваха мемоари на виден министър от онова време- Буров. Той също така е казал това на Ферди, който бил двуполюсен. Същата тази тайна е познавал и Георги Димитров, но е убит поради друга причина, а именно, че единствен е ТРОПНАЛ на масата на сталин. И така Такев само си измисля АЛИБИ, понеже като адвокат е знаел как ще процедира съдът и че ще приеме много лесно неговата версия за убийството. Силно е завиждал на Алеко, и подкрепата на ферди предопределят гибелта на Алеко.

Не знам, но Г.Димитров като е бил толкова ербаб и е тропнал на Сталин,защо е позволил да се създаде Македония- български земи дадени на сърбите?

Не е той диитров е съден за приближеност с царя, и е уббит още на 08 Ноември 1936 г.

Тук в разказа на такев е пропуснато да се каже, че самият Алеко предложил да си сменят местата и да седнат така, както се сяда в съд-най-възрастният в центъра, от дясно по-млад и от ляво най-младият.Това е идеята на такев .Убийците са знаели къде е седнал такев и къде Алеко.Те искат такев и той го знае, понеже зоста време са се клели че ще го убият.На това разчита Такев.Алеко се връзва на въдицита и се местят.Убийците стрелят натам където трябва да седи Такев, но куршумът им РИКУШИРА.Сценарият е подготвен добре от такев и той стреля право в сърцето на Алеко?!Такев умишлено е подканил Алеко, не той предлага, да се върнат отново в Радилово, за да видят къде ще седнат във файтона, така че после да обвинят тях, че са убили Алеко.

Пич, ти доста си се магьосал ?

Много те влекат конспиративните теории, цял сюжет за сапунен сериал си издокарал. Не се ли усещаш, че е прекалено измислено всичко това и прекалено много пикантерии има? Станал си за смях...

Съдът приема за досторевни аргументи показанията на Такев. Ццелият негов разказ е едно много добре скроено АЛИБИ.Курщумът, ако сте виждали пушката, с която епрострелян/ стои в музея в Свищов/, не може рекуширвайка да убие Алеко точно в сърцето, което всеки може да види, понеже стои в стъкленица. Куршъмат излиза от ноговияа пистолет, а в замяна на тази услуга за фердинант, Такев е назначен за министър на вътрешните работи.моментъ е умишлено подбаран от Такев, понеже на Алеко са оставил савм два вмесеца, за да бъде промоциран като редовен доцент по Право в Юридимческия Факурлтет.това е щял да бъде първият наш юрист, защитил дисертация в българия: По въпросите на помилването. Алеко е имал КОЗ, че Султанът помилва Левски, но продажници от БРЦК заплащат на четирима манговци които водят Левски към бесилото. Един от тях, с фамилията Яшар е родоначалник на Тодор Христов Живков но само юридически баща. Истинстият баща на този Тодор, партизанинът, е цар Борис Трети, майката Маруца е работила в конюшнята на царя.Там Борис ..и т.н. На 09.09.44 г. му се обяснява, чеза него няма перспектива, макар и партиззанън.бива заменен от първия си братовчед, тодор Дуйчев Живков, комуто от КГБ дават пълно доверие, макар и да е бил полицай. Тест, размяна на имена и биографии.Изследването, за което споменах по-горе е изрвършено от професор Борис Яновски, който искаше приживе да напише подробна статия. беше изскледвал какво става с децата на "убийците"- стават заможни българи.А Такев министър.но какво е знаел Алеко.Знаел, че съпругата на Ферди е била бременна от манго, даже наскоро се публикуваха мемоари на виден министър от отнова време- Буров. Той също така е казал това на Ферди, който бил двуполюсен. същата тази тайна е познавал и Георги Димитров, но е убит поради друга причина, а именно, че единствен е ТРОПНАЛ на масата на сталин. И ткака тнакев само си измисля АЛИБИ, понеже като адвокат е зцнаел как ще ппроцедира съдът и че ще приеме много лесно неговата версия за убийството. силно е завиждал на Алеко, и подкрепата на ферди предопределят гибелта на Алеко.

Аман от кому§§нистически пе(((дали...

Омагьосал си се, и то много на сериозно ?

Календар