Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Изгубената България: Помнете падналите!

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО

Изгубената България: Помнете падналите!

В Деня на храбростта ще ви разкажем не за някоя от славните победи, записали златни страници в бойната ни история, а за подвига на един обикновен войник

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Помнете, че имаше България. Само до преди 30г.. А сякаш беше преди 300.

България, другарю комуняга, плачещ за преди 30 години я унищожиха червените изроди и я унищожиха с изродите от ДС. България няма армия от 1944 година насетне, когато окупаторите на Сталин избиха истинските български герои от войните, описани по-горе. Дадоха Родината на такива селяци и дегенерати като Тошко - циганчето от село Правец и хиляди подобни боклуци като теб, които и днес въздишате за миналото в което изпълзяхте от въшките в родни5те си села и налазихте по панелните си миши дупки. Разбира се, една част от мизерниците като Борисов или Станишев станаха успешни червени принцове и завършихте всичко днес, когато е срамно да се наречеш българин, защото щете объркат с мангал, ако го кажеш в чужбина.

Гредам тия снимки ами след 1989 година въоръжението на сегашната ни армия горе долу след успешна 30 годишна демокрадция е като това на снимките

Тези хора са загинали с чувство на изпълнен дълг и че животът им не е минал напразно. Може би това е някакво утешение за душите им. Да почиват в мир !

Некои факти, дрОгарю. Ти, дето не смееш да споменеш дума за "демократичната" ни "армия", оная "професионалната", "натовската", с еманципираните "войнички" и "офицерки", и с "демократичните" "роми". Когато "червените изроди" "унищожиха" България отивахме към 9млн.. Имахме 700хил. армия със запаса, 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета(повече отколкото има „обединена” Германия, днес) и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха в Белене. Е, верно е, нямахме чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, обаче, при американската демонокрация сме на път да изчезнем като народ и държава

Загинал е защитавайки чужди интереси!!!!

Поздрав с "Remember the fallen" на Sodom!

Вечна му памет на войничето,загинало в ариегарда (макар че оставащите там по правило са си високорискова група, т.е. смъртници. Подвиг,да - ама чак уникален...). Ама защо не вземете да напишете как кан Тервел спасява Европа при Константинопол 718 г. или как нашата армия удържа удара на елитните немски части при Драва през март 1945 г.? Не ви стиска, нали, подлоги? Не е политкоректно,че и език на омразата може да се окаже...

Дълбок поклон пред паметта на загиналите храбреци.

Най-после едно правилно заглавие от Дирниците - наистина загубихме България!

Съвременните български джендъри не четат такива неща.

Поклон пред героите на България. Нека напишат дека са били и така наречените северно македонци по това време. Те къде и с кого са воювали.

Защо са неудобни историческите факти за сегашното управление и елит на БГ!?!?! Ами само за един факт- мотивът за саможертвата на един човек!'' Мотивът за един мъж да отдаде живота си в името на нещо. Сега мотив няма , даже обратното е на лице. -Да изоставиш родината си на тези ,които те ограбват!

Поклон пред героите ! Мир на душите им ! Вечна им памет !

Чии чужди интереси?

Пак са си били в северна Македония. Само че като българи от северна Македония. Както сега добруджанците са от сев. източна България. Тракийците - от южна...

"Подобни боклуци" като мене и тогава бяха десиденти, както и сега. А, подобни удобни като тебе, тогава бяха комсмолски деятели, подобно на пЛювналиев, мИнджев, пРъмова, пОптодорова... дето сте днеска баш "демократи".

Всичко е добре написано, ама сигурни си сте за генерал фон Ройтер? Генерал фон Ройтер е адмирал (морски офицел) и до колкото знам никога не е бил в Македония! В Македония са генералите фон Винклер и Ото фон Белов, дори и немски части се сражавят на страната на българската армия!

Българските войница и офицери,, за краткото време на свободно развитие показаха чудеса от храброст и саможертвеност! Поклон пред героите на България!

"Елит" ли бе да го опишеш, разровиш ли го той мирише. Та се не трае.

При Драва? Пропиляно е това юначество на войниците ни, понеже комунистите ги пращат да умират за чужда страна, окупирала Царство България, като на всичкото отгоре ми нарежда сред победените държави.

Добре ги въртите лакърдиите комунистите, ама като толкова сте във възторг от Белене, защо не се самопредложите за лагерници? Помним ги постиженията на така наречената промишлност- опашки, липса на продукти, и кореком за тези, които илат щастието да се доберат до долари, за останалите- трошки. И помним, как всяка година учениците ходехме да спасяваме с почти безплатен труд великото ни селско стопанство. Ако толкова не ви харесва, че върнаха земята- ами откажете се, дайте я на държавата.

Календар