Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Ивайло Христов: В социалните мрежи няма нито Чехов, нито Достоевски, а само измислици и страхове

КИНО ЗА РАЗМИСЪЛ

Ивайло Христов: В социалните мрежи няма нито Чехов, нито Достоевски, а само измислици и страхове

"Разделителните линии в нашия свят са много повече от идеите, които ни обединяват" казва още режисьорът на филма "Страх", българското предложение за "Оскар", който вече можете да гледате по кината

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Мрежите са ти виновни, че си създал поредния негледаем български филм с до хиляда зрители в зала! Разбира се, проблема на българина с негрите е най-наболения, нали? Чехов и Достоевски, къде живеете бе хора?!

най-обичам като всички цитират автори, които не са чели. Само за да оправдаят поредната тъпотия, сътворена с парички...обществени: пореден абсолютно негледаем български филм. И така, вече над 30 години....

Нация, която има за герой графоман-мизантроп като Достоевски, населил романите си с истерици и пранодумци, участници в безкрайни нищо незначещи диалози, срещи и насилени хаотични конфликти, графоман, който по скука може да съперничи единствено на Чехов, няма бъдеще. Явно, когато интернетът се намеси, става ясно какво всъщност е отношението на колективната мъдрост към подобно нелепо явление.

Браво мойто момче, Метавърс и виртуалните крави за по 30 000 долара те очакват в прегръдката си. Само така. Кви са тия "класици" и за кво ти е да четеш такива "объркващи" мисли. Купи се една свирка от Елон Мъск за 3000 долара и си свиркай.

Календар