Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Иван Ласкин - един живот "на екс"

IN MEMORIAM

Иван Ласкин - един живот "на екс"

Бог си го прибра на празник - Богоявление

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Така си е - на екс - два брака, две деца. Всички много ги е обичал - и първата, и втората съпруга той ги е омаял, и децата много ги обичал, но бил толкова талантлив, че се пропил... Аз се опитвам да не се пропия, защото вече имам и внуци и много ще им липсвам. Не е лесно, но е постижимо. Поне засега.. макар че за много чувствителните хора не е лесно наистина...

Който пие на екс .....

Многозначителното заглавие щеше да звучи смешно, ако не беше умрял - почти като заглавието на книгата на Евгени Минчев "Живот на педал" Но тъжният повод изтри усмивката ми още преди да се появи. Никой не заслужава да умре на 48 години, дори да е допринесъл значително за това. Съболезнования на близките му.

Пълна боза е тази статия, като почнеш от заглавието. Да живеят алкохолиците, нали?!

бая пиене е изсмукал за да стане така с дроба му и си взимайте бележка на какво ниво са лекарите ни, щом на толкова известен човек не могат да помогнат...!

особено пък ако отказваш да ги слушаш и си правиш каквото си си наумил...

Съболезнования на съпругата и децата му! Това е огромна и вечна загуба за всяко едно семейство. Никога не съм го харесвала нито него, нито Алекс, предвид че е известна най-вече с майка си и баща си и с воденето на Биг Брадър. Но всеки човек заслужава подкрепа в такива тежки моменти. Жалко за децата му, децата не са виновни, че се раждат в семейства на слабохарактерни пияници и тотални егоисти. Жалко и за Алекс, много тежка съдба има това момиче. Дано от сега насетне животът ѝ постепенно да стане по-лек и да намери хора, които наистина я обичат и подкрепят, защото ако един мъж обича семейството си, ще намери сили да се справи с пороците си.

Много жалко , Бог да го прости , ако бяха по-малко ексовете нямаше да е така ....

как преждевременната популярност може да съсипе един човешки живот...

Един напълно пропилян живот, донесъл безкрайни проблеми на семейството. Никой не задава въпроса как , по какъкъв начин този посредствен актьор и популярен паразит е съществувал и разбира се на обществото се дължи информация за средствата, изразходвани за неговото лечение и на подобни на него деградати.

ДА ПУКНЕШ ДАНО

Щом пожелаваш смърт на някой, изкопай 2 гроба...нали се сещаш?????

Добре де, него изобщо не го е еня за мнението на хората, което показва пълно неуважение и непукизъм, а сега трябва толкова много да тъжим за този човек, сякаш само той е умрял.

Утре, или най-много след 100 години всеки от нас ще умре, но малцина ще бъдат запомнени. Радвайте се ! и плюйте колкото можете , задоволете празнотата и пропаста в душата си със злоба и се задавете в собстените ви храчки ! УРОДИ

злобата и храчките май тровят твоята душа. Хората се опитват обективно да изкажат мнението си. И на мен не ми харесват пътя и живота на Ласкин - много, ама много е далеч от големите български актьори, и с изключение на първата му роля, която се дължи до голяма степен на късмет и наследство, а не на някакви негови големи лични заслуги, всичко останало е почти чист крап.

"Никой от нас няма да се измъкне жив от този живот. Затова, моля ви, не се отнасяйте пренебрежително към себе си!"-Ричард Гиър Така, че всеки е отговорен за себе си и как, ще изживее живота си! Казваш,че Лакин, Бог да го прости, щял да бъде запомнен.Това е така, но след 100г и тия дето , ще го помнят и те ще умрат, така че какво от това?!Все пак не е Ботев, или Левски , та да се помни вечно, нали?!

Почивай в мир, г-н Ласкин. Имахте невероятен чар и обаяние.

вЕрно ли най голямото постижение в живота му е че са го избрали за актьор в детски филм ( за което според мен не се изисква майсторство нито талант ) и че е бил жури на конкурса в Тополовград? Според мен Ласкин беше посредствен актьор, чиято кариера се крепеше на популярността придобита по щастливата случайност да го изберат за ролята на Васко да Гама. Като човек беше интересен, по моя вкус твърде нихилистичен зад което прозираха някакви комплекси, сякаш се сърдеше на света че не вижда огрмната му мъдрост и талант които самия той не можеше да покаже ..... мир на праха му на човека, и съболезнование на Алекс Сърчаджиева, според мен единственото ценно в живота му беше любовта на тази жена, а тя ( поне отстрани ) изглеждаше истинска, всеобхватна и безрезервна.

Visitors to school can find many questionnaires woman of any age and nationality performing japanese massage in the city Manhattan. Girls are able not only to give pleasure in this way, but also to the strong semi-gentlemen. Beauties perform adult a massage that will produce a Strong gender a vivid impression. Prices for exotic massage depends on qualification Specialist and the skills that she possesses. Before making a choice, carefully study the prices for services and customer feedback about the work of one or another masseur specialist. We are sure that the search for a real professional masseur will be crowned with success and you will be satisfied with the quality of our services. Ladies are skilled workers in their field and they will help you relax after a hard day. Our Spa NYC. - [url=https://lordbliss.com]nuru massage nyc[/url]

Гадно и болно е, че си отиде толкова рано, но остави много на всички нас. Съболезнования на семейството му. Да почива в мир.Дълбок поклон

Привет хотим представить вам партнерку по [url=http://onebetbest.com/push.php]пуш монетизации[/url]. Пуш подписки дают отличную возможность манетизировать ваш сайт в пасивном режиме. Этот способ дохода обсюлютно легален. Приглашаем Вас начать зарабатывать на своем сайте или по партнерской программе где вы получаете отчисления от приглашенных рекламодателей и вэбмастеров. Всем кому интересен данный вид заработка можно перейти по [url=http://onebetbest.com/push.php]ССЫЛКЕ(КЛИК)[/url] для регистрации.

Привет хотим представить вам партнерку по [url=http://onebetbest.com/push.php]пуш монетизации[/url]. Пуш подписки дают отличную возможность манетизировать ваш сайт в пасивном режиме. Этот способ дохода обсюлютно легален. Приглашаем Вас начать зарабатывать на своем сайте или по партнерской программе где вы получаете отчисления от приглашенных рекламодателей и вэбмастеров. Всем кому интересен данный вид заработка можно перейти по [url=http://onebetbest.com/push.php]ССЫЛКЕ(КЛИК)[/url] для регистрации.

Потресена съм от ранната смърт на известния актьор. Защо лекарите не можаха да го спасят !????!!!!??? !!! Толкова лесно ли се умира само на 48 г. !???!!!?Не, не искам това да е истина!!! :((((((((((

Какъвто и да е бил,много млад си отиде,жалко за семейството му.Мир на праха му!Моите съболезнования.

Кое му е възхитителното да живееш „на екс“? Ако си сам, нямаш живи родители, жена, деца - добре, живей, както искаш, но когато всяка вечер те чакат хора, които те обичат и имат нужда от теб, е егоистично и безотговорно да живееш така. Не сме на война, че да очакваме героизъм и себеотрицание на всяка цена. Дядо ми, лека му пръст, е бил участник във Втората световна война, после - по лагери, след това - интерниран. Той никога не говореше за тези епизоди от живота си, нито се възприемаше като герой. Един ден ми каза: „Най-голямата победа в живота е да умреш от старост в собственото си легло.“ Тогава не го разбрах, но днес знам какво е имал предвид. Почивай в мир, Ласкин. Ще липсваш на хората, които истински те обичат.

Бог да го прости .

На екс, не е ли подигравателно обидно ? Бог да прости момчето .

Според вас, важното е от какво е умрял човека, от алкохол било ! А хейтъри такова чудо като алкохол не вкусват!! тоест да не го мислим много-много, какъв е , кой е? освен пиячка, или коя е любима та му храна, природа, музика, хора, автори, поезия..но няма значение! Кой е тук без пороци? Не ме интересува, защото говорим за доказан Човек, а не за житейската му съдба.

Отказването от алкохола е трудно като много други вредни навици. Който не е имал вреден навик да го съди. Мир на душата му и съболезнования на семейството.

Поздравления за авторката на материала! Не е поредното copy/paste.

Каго гледам като малък,да не му се надяваш,че като порастне,ще стане алкохолик !

Бог да го прости ! За мен винаги ще си остане Васко...Нещо умря и в мен...остатъци от детството ми...спомени...Беше велик в моите очи...Живота не пощадява никой.Бил такъв,бил онакъв.Да.И кво.Кой от нас е праведен ?....първи да хвърли камъка...Сбогом Иван Ласкин,сбогом Васко да Гама...

За мене си остава Васко Ето https://www.youtube.com/playlist?list=PLE190D867F9D3DD6B

Алкохолът го погуби!

Откри Америка !

Всички го знаят при това отдавна! Не е никакво откритие, но никой не смее да го каже на глас...

Стига вече!Алкохолът,че алкохолът! Аз харесвах Ласкин,харесвах тънкото му чувство за хумор,макар да не го познавах лично.Ласкин,беше човек с голямо сърце.Човек който и да те дразни с държанието си,не може да те обиди или ядоса.Той бе един от актьорите,който нямаше нужда да играе роля,той беше героя.Един човек с голямо сърце,който обича неговите три момичета.Понякога завиждах на Алекс,че има любовта,че е успяла да я открие,а и тя нея. Нека не го плюем в последния му път.Нека да си спомняме само с добро за човека с голямо Ч,за човека Иван Ласкин. Поклон пред паметта му!Дано е на по хубаво място и душата му да открие покой!Господ прибира при него рано добрите хора.

Никой не го плюе! Бог да го прости!

Само сега не го изкарвайте и някакъв герой... Прекалено много медийно внимание, човек като всеки от нас, докарал се до преждевременна смърт от собствените си избори и действия. Жалко за човека, но да го възхваляваме колко е бил велик...ми не е бил. Артистите с известни, защото се показват по телевизия, на живо, но да са по-специални от всички други хора, не са. Колкото до това защо почина - стана ясно, и сам си го е направил. Защо роднини и приятели не са му помогнали да спре да пие, те ще си се питат още дълго. Ясно е, че алкохолизмът му е взел здравето и живота, това може да накара някои други да се замислят за това какво и как правят и трябва ли другите да страдат от това.

КАТЯ МИЛИЧКА , ДА ЗНАЕШ КОЛКОТО СИ ИНФОРМИРАНА , ТОЛКОВА И ПРОСТА . ТИ С КАКВО ПРАВО ОБВИНЯВАШ НЕГОВИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ? ПОКАЖИ СЕ ТИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ НА ЖИВО, ИЛИ ТОЙ ТИ Е ВИНОВЕН. ДА! ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА У Е ПО-ВАЖНА ОТ ЧОВЕКА, ЗА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ !

Този е голям пияница и това е ! Алокохолът го погуби ! Може да е всякакъв ,но все пак е икона на Българското кино от 80те години ! Кажете друг запомнящ се детски филм , който да ви е в съзнанието ! Иване поклон брат ! Не беше лош , човек - беше искрен и това дразнеше всички ,които сега те плюят !

Таралежите се раждат без бодли. Много по-добър детски филм.

Той е от 71-ва година.

"Рицар без броня" и "Куче в чекмедже" бяха моите любими

Господ да го приеме така, както един ден нас..но за разлика от нас г-н Ласкин, е и ще бъде част от Българската театрална и кино култура. Иван е голям, винаги себе си, той не се е хвалил и никога не ви е искал мнението ви, може би защото е имал свое собствено . И той е бил себе си, не е искал помощ, съжаление, състрадание или обидите ви. Вечна му памет! Да почива в мир!

Не ни е искал мнението защото е знаел какво е, и е знаел че няма аргументи с които да го обори .... Иван Ласкин беше себе си, а искаше да е актьора от Васко да Гама, само че като порастна се оказа че той талант няма, и се разсърди на света че не получава признанието което получаваше като дете..... и в гнева си реши да унищожи нещо, жената която обича, връзката си, семейството си , сбе си. За мен това не е живот за пример а пропилян поради прекалени очаквания и пренанвивания живот. Мир на праха му и дано близките му бързо продължат напред.

aman s tozi alkoholik be ! Za umrelite ili dobro,ili ni6to,ili istinata ! Posredstven aktior,aroganten do nemai si kade , i alkoholik.Vse polojitelni ne6ta.

Поклон!Много ми беше симпатичен.

Прекалявате със възхваляването на един посредствен актьор. Няма смисъл от толкова празни приказки.

Лека му пръст и да почива в мир! Всички сме смъртни, но прави впечатление, че малко се преекспонира с неговата кончина! Отидоха си далеч по-заслужили, уважавани и дали много от себе си за България, не писаха толкова много колкото сега за Ласкин? Никой не отрича заслугите му, но чак пък толкова?!

Заглавието е обидно.

Глупости говорите. Много точно заглавие - кратък живот, но пълен с емоции - "на екс".

За умрелите или добро или нищо. В случая - нищо!

С огромна грешка си.В България текста е преиначен с цел да не обидиш.В оригинал е-За умрелите или добро или истината.

Мир на прахът му!

Иван Ласкин - един живот "на екс" Отиде си и една частица от живота на тези, които го обичаха и уважаваха!!! Една частица от живота на много българи, които израснаха с момчето от Рупча!!!Сбогом, Иване!!! Бог да даде покой на духа ти!!!

Айде стига сте ни занимавали с Иван Ласкин ако може 2 или 3 статия е за него се едно други хора на умират аман

Сега като се почнат едни сърцераздирателни коментари, край нямат! Разберете един път завинаги, че човек, който се е отдал на пороците си, не го е грижа нито за себе си, нито за другите, дори, когато другите са собствените му деца. Само безкрайно наивни хора или крайни лицемери могат да "страдат" за споминал се алкохолик.

ку-ку, ти си наркоман

Ходи се прегледай, бълха проста! Дебил те е родила майката ти и такъв ще си умреш! Ама никой няма да разбере и да го е грижа, че си пукнАл!

А ти - обикновен боклук с някакви претенции за нормалност.

Календар