Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Иван Кондов преди Края си: Този свят ме оскърбява!

КОЛОСИТЕ НА ТЕАТЪРА И КИНОТО В БЪЛГАРИЯ

Иван Кондов преди Края си: Този свят ме оскърбява!

Актьорът завършва ВИТИЗ чак на 48 - вече известен

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Искам да отбележа - "Импресио" е успешен проект. Защото Журналистите в този ПРОЕКТ са Качествени. Когато го правиш с Професионализъм и от ДУША, нещата се получават. Продължавайте така. Да сте Живи и Здрави.

Kolko inteligentno napisano za inteligenten i dobyr chovek!

Великолепно написана статия! Очевидно авторът е човек с богата обща и езикова култура. Удоволствие е да се четат такива статии. Грабват те още от самото начало и не спираш да четеш до самия край, колкото и да са дълги.

Актьор и човек, Поклон!

Аз имам ТРИ Кумира в Българското Кино. Това са АПОСТОЛ, Андрей Чапразов учил даже за ПОП и ИВАН КОНДОВ. Жалко, че с първите двама не се познавах.

.... беше изхвърлен от демокрацията и евроатлантическите ценности... На кого ли са донесли нещо добро?

Иван беше приятел на Татко в Русе. Татко беше бригадир на Докерска . Хамалска Бригада в Русе. И там Иван го канеха, да им гостува. Пълен купон. Татко беше завършил Дойче Хандел Шуле в Русе. Говореше свободно немски и френски. Син на Белогвардеец. Та с Иван си допаднаха, щото съдбата на Татко беше по различна - като Докер не зависеше от никой и си правеше каквото си иска. Освен това Бригадата беше за "Комунистически труд". Много се харесваха двамата. А Иван е Изключителен РАЗКАЗВАЧ ... просто е Страхотен ..много Добродушен ... и някъде беше през 60-те, бях малък и с татко сме на плажа Приморец в Бургас и изневидилица се появи Иван с една красива германка, а тя беше наистина такава и вика - Кольо, превеждай, колко я харесвам... бохем и много Земен човек...филмите са му Копие на него

"Имам чувството, че живеем във време, в което няма истина. " може да каже само човек който си е плачел за комунизма когато разни арктьори се мислеха че са каймака на интелектуалците. Но може би човек който все повтаря чужди умни мисли да бъде интеректуалец?

Така е. Има "бдителни" граждани у нас, които всичко забелязват. Само се чудя как не са го изправили пред стената за разстрел още в бурните години 1990-1992?

Нещата не са свързани само с политика. Огледай се и кажи колко много ти харесва да живееш в страна без морал!

Календар