Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

И Маестро Рикардо Мути протестира срещу затварянето на културния сектор заради коронавируса

ИЗКУСТВОТО ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА

И Маестро Рикардо Мути протестира срещу затварянето на културния сектор заради коронавируса

79-годишният диригент е категоричен, че музикалните и театралните представления не са "излишни" в настоящата пандемия, както е чувал да казват министри

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Интересно в Чикаго дали му плащат огромната заплата от четири милиона долара годишно?

То вече и на слепите стана ясно че мерките не са нищо повече от методично унищожаване на европейската култура от страна на плащащите на медицинската мафия, ама нали неокомунисти управляват Италия, какво може да се направи. Всички споменати епитети са си точно на место.

Пундьо, Конте не комунист, какви глупости ги пишеш?

До предходните коментиращи. Много сте зле.

А на теб кое ти е доброто? Я ни светни?

ревяха, че искат да работят. Цяло лято и есента, когато беше спокойно, онлайн сайтовете им за билети счупени, не можеш да получиш и информация за концерти. Сега рев пак, че искат да работят. Лятото къде спахте. Отидохме на море до Римини в 13 и 30 казват, че затварят ресторантите и си тръгват, няма къде да обядваш. Сега рев, че няма да работят. Хайде всеки, който иска да печели да работи, когато се работи. Знаеше се, че есента ще се затваря. И когато всички знаем, че има запълване на болниците, кой ще ходи на концерти. Ходеше ни се юли, август и септември, когато беше спокойно. А те - отпуска. Съжалявам, но е такова положението. Работи се яко, когато може. Не се излиза отпуска в година като тази.

Кой ти дава право да говориш от името на другите? на мен и на други като мен може да ни се ходи сега. Значи ти си ходил на ваканция в римини, а те да не почиват. Така я разбирате вие справедливостта.

Лъжеш!

Направете всички представления да могат да се гледат оналйн срещу заплащане. Така ще има много по-голяма аудитория....

някои го правят.

ходих на театър. Мерките са железни - през два стола, мерят ти температурата, преди това дезинфекция с ъс специални лампи и почистване на столовете с дезинфектант. Всички с маски. Защо не ходите на живи представления? Подкрепете артистите. Да се погледнете в очите. Няма да умрете бе!

Проблема е че не само са железни но и контрапродуктивни. То може 5 дни да сечеш със тояга дървото и няма да го отсечеш. Брадва трябва. В зала, в която се стои много, маската е напълно безсмислена. Вирусите се разпределят във въздуха равномерно. Маските само осигуряват влажност и температура идеални за да може вируса да заразява. Разстоянието е същата работа. Изобщо, всички тези мерки са като кола без спирачка по нанадолнище. Слагаме маски, виждаме че случаите се увеличават. Е какво трябва да правим съгласно "учените" лекари? Ами слагат ни маски и на улицата. Не маската в джипката на Бойко ще помогне, ами отварянето на прозореца. Не спирането на операта ще помогне, ами извеждането на децата от училище някъде, където за седмица две няма да са с родителите и дядовците си. Да не говорим че най-разумното е да се махнат санкциите на Русия и да се мобилизира военно цялата фармацевтична индустрия в производството ѝ. Изобщо след като не здравия разум, а алчната лекарска мафия командва, вируса ще си го има вечно. Или поне докато дойдат китайците да освобождават Европа, прочиствайки я от европейци.

Сори Мути. В страната, където беше най-голямото мазало, няма да има компромиси.

Какво мазало бе! Тези съюзи тъпи - ЕС, НАТО - са най-голямата глупост. Всеки се бърка в работата на другите. Ще дават акъл на Италия, на рикардо Мути... Чиновници мишкоподобни са всички в тоя ЕС.

Календар