Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Гориво: Кой отпразнува 10-годишнината на "ЛУКойл" в руското посолство

В ОБЕКТИВА НА ВРЕМЕТО

Гориво: Кой отпразнува 10-годишнината на "ЛУКойл" в руското посолство

Снимки от архива на фотографа Иван Григоров

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Истинските управници. Пълно с мръсници и предатели до един и подлогите им за цвят.

Крадливи физиономии, второкласна мафия - от костюмите, до поведението

Кои ви/ни управляват! 3/4 от тях са си още живи и здрави. И още си ви/ни управляват. Част от което е и да си играеш постоянно на избори.

гадове ненаяли се

Русия най-често прецаква именно приятелите си - просто защото враговете и знаят да се пазят от нея!

сбор на руски агенти.

Българино-ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ!Действай и пчели както можеш-власт,корупция,пране на ПАРИ!Ето тези хора ВИ дават пример,не бъдете наивници крадете както можете!

истински наследници на Левски ,Ботев,Тодор Живков,бай Ганьо и Андрешко!Това са българските елитни представители на хронично бедняшката колиба България!

На 20 и 30 годишнината кой беше на коктейла,много по интересно е

Къде изчезнаха всички хомофилици , тука трябваше да удари шита право във вентилатора а само два три дежурни сопола пишат оО.

все наши хора и сифилистичната мумия се радва

Ами коктейла на мощна фирмата така изглежда. Добре, че я продадоха на руснаците, а не на американските иръпшъни. Браво Ваньо, браво Костов. Ти, десния лидер продаде Нефтохима на руските другари: Ето за какво става дума: ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА "НЕФТОХИМ" АД, БУРГАС Агенцията за приватизация съобщава, че на 12 октомври 1999г. беше подписан договорът за продажба на 58% от акциите на "Нефтохим" АД, гр. Бургас между г-н Захари Желязков-Изпълнителен директор на Агенция за приватизация и г-н Валентин Златев, Председател на съвета на директорите на "Лукойл Петрол" АД, гр. София.

Като видя снимка на "величеството", пиша минус на цялата публикация.

слава Господу , таков банкет , такава кулинарна вахканалия , такава масова софра в московската легация вейке не е въZможна , Zащото иZритахме 70 евраZийски уж дипломати на практика шпЕони барабар с готвачите им :) сервитьорите и по големата част от целото кралско московско шпинско войнство :))))

А шофьорчето на Бай Тошо, Царо и Маргините, дето рзцъква белотче с Валката Златев не го ли поканихте? Или той сега го играе евроатлантик?

мафиотски физиономии във власта.

Мръсни, крадливи и гадни гниди - от руска и българска страна.

Браво за статията!

Ебати поръчковата статия!

Изрод до изрода, боклук до боклука!

ми беше на устата. Благодаря. Много грозни и прости изроди. Леле, как паднаха маските на изродите нечовешки и как се отвориха очите на хората..не е истина направо!

Изключително зле поднесена статия, ниско грамотно написана. Хубава идея, но зле поднесена. Неграмотно. С възклицания, със заключения, които е редно читателят да направи. С чуденки и питанки на всяко второ изречение. Емоционално, Празно същевременно.

Ей това е снимков материал като доказателство за руската колонизация и окупация на България! Копейкин трябва срещу тези да се бори, а не срещу американците!

щеше да е центаджия ако ония даваха... ама не седят там така нещата... лостовете са други...

Май ще трябва по спешност да викам санитарите от Четвърти километър, дедовото. Тия горещини май са ти увредили компютъра.

Преди няколко години ,един велик актьор и човек,Ален Делон беше казал,,Повръща ми се от този свят,,

част от руската теористична организация БКП и филиалаи... Молодци...

Това е част от интернационалната нечовешка организация ръководена от Рогатия.

Не знам дали е тъп, но е прав. А ти малко преиграваш и търсиш под вола теле, като игнорираш очевидното. Та, кой казваш бил тъпия?

Все наши хора, браво!

Календар