Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Голата истина за група "Жигули" в топ 3 на българските филми за последните 30 години

БОКС ОФИС

"Голата истина за група "Жигули" в топ 3 на българските филми за последните 30 години

128 715 зрители и приход от 1 211 531 лв. до момента отреждат третото място на комедията в родния бокс офис

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Очаквах много повече. Жалко за чудесните актьори (всички без Рачков), дори и те не могат да спасят творческото безсилие на авторите.

Толкова реклама се прави само, когато филма е пълен боклук. Не се съмнявам, че е точно такъв, като видим "звездите" и сценаристите и режисьорчето-далавераджия с вастта. Никога не бих дал и 1 стотинка и 2 часа от живота си да им гледам простотиите, изсмукани от пръсти и некадърните актьорчета. Може да пускат платен ПР на всеки 2 часа за компенсация на качество.

Не е добър български филм, ако нема поне малко гола цица в него.

ми за това са взели голата, но дърта Маха на БГ театъра Лидия Маракуя, тя е спец по голотиите. Иначе пак сбирщина от видни халтураджии- Рачков, Маракуя, дедо Билал.

Ако тази класация е вярна, нивото и изискванията на зрителите са критично ниски. Гледайте филма и ще рзберете, че е много ниско качество. Няма нищо общо с анонса. Дървен сценарий, още по-дървени актьори.

Голата истина за филма "Голата истина за група Жигули" е, че е гола вода. Лично мое мнение, което ме кара да не мога да повярват колко силно го натрапват. Причините за мнението ми са: - посредствена актьорска игра на иначче добри актьори - рецитират, все едно са в 1 клас - клиширан сценарий - изсмукан от Оркестър без име - огромна медийна кампания, несъответстваща с качеството на филма. Бих се радвал да чуя доводите, на някой който е харесал филма.

Споделям мнението на 100%.

Подкрепям с две ръце.

е тя летвата последните 30г. е под земята. Не е трудно да си в топ 3.

Календар