Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Гениалната приятелка на Хитлер

КИНО И ИДЕОЛОГИЯ

Гениалната приятелка на Хитлер

120 години от рождението на Лени Рифенщал – може би най-противоречивата и най-революционна режисьорка в историята

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Също както Гьобелс и тая няма много арийски черти??И ако Адолф се събуди и види снимките със Суданците ....?

Оказва се, че сега има много по-голям злодей от Хитлер! Достоен негов ученик!

Германия при Хитлер е национал СОЦИАЛИСТИЧЕСКА страна НЕ нациска

Евгениката, е изключително нечестива, сатанинска "Наука" и да, преди втората световна война, се разпространява не само в Германия но и в доста други "Развити" страни! В България обаче, не е предизвикала никакъв интерес и въобще не се е считана за наука. Лошото е, че и днес има такива, които говорят за по-бързо развиващи се етноси, които ще "Оправят" света, само дето още не могат да им намерят хаплогрупата на същите!

_stankow

Все отнякъде трябва да се почне. Тази талантлива жена е подходяща. Но ще свършим със статии колко велик е бил Хитлер, какво хубаво време са били неговите години за Германия, колко хубави неща бил направил ... Нацизмът е сигурното убежище на Европа, когато работите тръгнат зле ...

Изключителна жена, освен това невероятно красива, и балансирана, типична Везна, но абсолютно нетипична немкиня по мислене. Като цяло германките са доста ... хм, глупавички, макар и оправни. Разликата между 65-та и 76-та е доста сериозна, вероятно поради въпросните нерви, около делата.

Всъщност Хитлер се е прекланял пред САЩ... Хитлер „Моята борба” :” Зная, че думите ми ще се сторят неприятни на някои хора. Но трябва да заявя направо: нищо по-нелепо и безмислено от днешната ни система за придобиване на граждански права не мога да си представя. Познаваме само една държава, където съществуват макар в зародиш съвсем други порядки в това отношение. Това е САЩ, където държавната власт се опитва поне да организира работата разумно. САЩ принципно отказват право на емиграция на физически нездрави елементи, а на някои раси се забранява право на влизане изобщо. С това САЩ принципно застават на гледището на нашето народническо разбиране за държавата. Зачатъците на такова разбиране там безусловно са налице.” То и затова германските расови закони били възприети в готов вид от американските образци. .. По-интересното е че Във Вирджиния законът за “расовата чистота”  е отменен през 1967 г., а законът за стерилизацията – прем 1979 г. а Хитлер е преписвал точно от тези закони, та и затова Хари Лафлин, американеца прокарал тези закони в 30 Щата, получава степента почетен доктор в Университета в Хайделберг, а на Нюрнбергския процес нацистките лекари, обвинявани в чудовищните престъпления, се оправдават с опита на американците.

Някой чел ли е за белите автобуси, които Хитлеристите сьбират болни хора и деца ... изгарят ги в газови камери живи. Една братовчедка на Хитлер, с диагностицирана шизофрения, работила като камериерка в Виена, е убита в газова камера в Hardegg - ския концлагер Междувпрочем с евреите след нападението на СССР през 1941 се започва да ги карат в газови камери-до 1941 само болни деца и хора са убивани там-всички до един нативни немци и австрийци

Американецьт Ernst Hanfstaengl е направил Хитлер това, което знаем. Но и в Mein Kampf , която е преразказ на Henry Ford-овото мнение за евреите, Рудилф Хесс под диктат на Адолф Хитлер е изтьквал, че Хитлер се вьзхищава само на британците .... В Mein Kampf има цяла глава, как Германия и Аннглия ще имат един трон и управляват целия свят..... Само че Черчилл не е смятал така ))))))) И по принцип англичаните не с допуснали немска империя и правят 2 СВ за да разпокьсат дисциплинирана Германия

Ами около Хитлер (Schicklgruber) има няколко момента, които даже изместват изцяло фокуса върху това, че единствено той е виновен за падането на Европа и окупирането й от американските и британски войски: 1- Хитлер не е имал немско гражданство 2 - Хитлеровата партия печели 3-то място на изборите на 30 януари 1933 3 - Хитлер превземайки Франция , защо ли не превзема колониите й и се започва луда и безмислена надпревара с времето 4 - Рудолф Хес, който лети на 15 май да се срещне с графа на Кент ( който също е убит от Черчилл) бива заловен от копоите на Черчилл )))))))

Интерсно колко от коментаторите са гледали поне един филм на Лени Рифенщал. Реакциите са,общо взето, болшевишки тертип "Не съм гледал/чел, но решително осъждам". "Триум на волята" е класически пример за отлично поднесена пропаганда. Както впрочем и "Александър Невски" на Айзенщайнм. Нека се учим дори, от тия, които не ни изнасят. Талантът си е талант.

Усещате ли как мазно се опитват да ви индокринират в нацистката идеология, която почти унищожи Европа!!!

Европа се връща към своето изначално равновесно състояние - нацизма!

Много развити са били Германите. Дядо ми казваше, че ако Хитлер беше спечелил сега щяхме да сме една развита държава, почти колкото Германия. А то какво стана - болшевишките подчовеци дадоха път на селяните, но не на работливите земеделци, на които им взеха земята, а на онези дргуите, хитрите, тарикатите, мързеливите.

Хубаво, Дядо ти е казвал..... а ти как си представяш, страна без ресурси да спечели срещу страна, която има 1/6 от територията на света? Честно? Дядо ти не е чул за Мюнхен1938, където Британия подарява Судетска Чехия на Хитлер, та с нейната 200 хилядна армия да тръгне срещу Русия.... Дядо ти не е чувал за Мартин Борман, който е седял в Осло и е купувал газ и петрол от UK и USA, без които ресурси самолетите на третия Reich ще седят приземени))))))))))

фашизма унищожи Европа, като водеща сила в света

Пълни глупости!

Миличките дирници, не знаят накъде и кога може да се врътне палачинката - днес за Хитлер, утре може и за Сталин да пропишат, или за Мао. Че само с Бай Дънов не се живее, и парички трябват.

Не ви ли омръзва да списвате глупости?

Календар