Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Френската артистка ОРЛАН: Исках да постигна чудовищност, не красота

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Френската артистка ОРЛАН: Исках да постигна чудовищност, не красота

"Красотата е диктат на господстващата идеология" споделя ОРЛАН, която е вече в София за откриването на изложбата "ОРЛАН: Това е моето тяло, това е моят софтуер" в галерия "Credo Bonum" по покана DA Fest

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Уголемените устни не са изродски, а имплантите на ОРЛАН са изродски! Кой решава кое е красиво и кое не? ОРЛАН е велик артист, манифестиращ важни теми....

Доста посредствени отговори в интервюто. Компенсира с участие в преврналата се в системна мода на пошлостта, завита в някакив кухи декларации за новаторство, различност, разбиране на стереотипите и т.н. лесни задачки за тъпаци, които не могат да изграждат, та се исявяват като разрушители. Отдавна е известно, че разрушението си е разрушение. А сравнението с класици, коит оне били премани, а сеа били по опаковките на вафлите - е направо самоубийствено в интелектуално и естетическо отношение! Едно е да прениш стеротипите, като ги развиеш, а друо е да разбиваш. За първото се иска съдържание, а второто е направо имплозия от празнота, както е според цялото ми усещане за тази перосна.

Първата асоциация която ми идва на ум, като видя това нещо. Е чудовище

"Името ми се пише изцяло с главни букви, защото не искам да бъда принуждавана да влизам в някакъв ред и граници. Вероятно ще е трудно, редакторът ти да приеме, че искам името ми да се изписва изцяло с главни букви" А бе докога ще обръщате внимание на всеки изкукуригал... Името и се пишело с главни букви... ми що не си завре един кол в задника, сигурно ще е много модернистично!

Ашколсун, успяла си моме :).

Хора, които четете тази глупава новина. На 26 е Димитров ден. Помолете се за здраве и мир!

Най-обикновен сатанизъм,по рано са ги горели по площадите такива ,а сега ги замерят с пари

Да де, да де. Като си грозна, заявяваш че красотата не е самоцел. Като за нищо не ставаш, измисляш "свое течение". А ние трябва да ходим на работа.

Честно казано, хапвах си фъстъчки, и по едно време това чудо ми се появи пред монитора! В първия момент без малко отново да се видя със съдържимото, но в последствие си казах - ето, привлече ми вниманието по един или друг начин. Да си призная, не бях чувал за нея, и може би си има причина. И не за това, че не е уникална, но просто не е в тон с мейнстрийма. Тази жена не приказва, тя говори. И то неща, които са в унисон с моето разбиране. Защото външната красота е относително понятие. Вътрешната е много по-важна. За съжаление в наше време не се разсъждава така. Та тази жена е отишла доста надалеч, но това не значи, че не заслужава малко повече внимание!

еврогейските ценности!!! Цяла тъпа статия за една патка !!! АМАН!!!

Бах мааму, Лили Иванова е по-убава, бре! Слагайте червени точки "Забранено за лица под 140 години" на такива новини!

О, фривилна грухталност..

Тук дори и вогонската поезия е безсилна. Съжалявам. И най- надареният вогон може само да хлъцне и бързо да се скрие зад ъгъла

Без ред и граници иска, обаче иска името ѝ да се пише с главни букви?!

И още малко ще иска у газо ...

Успяла е на 100 %

Някои хора дето са прекалили с пластичните операции, без да искат са станали много по-страшни. Язък, че тази го е правила умишлено!

Изкривиха смисъла на изкуството до неузнаваемост, до степен грозното да се смята за красиво, по сатанински. Чиито амбиции за слава са обратно пропорционални на таланта му се прави на демон тези дни, че се намират и будали да ръкопляскат...

Това нещо да ползва думата "чудовищност" да се опише си е обида за всички чудовища. Не мога да си представя кой би погледнал това нещо и би си помислил, че е "красиво". Ужас.

Гротеска е постигнала. Друго не знам.

В името на славата и парите, тази французойка, както много други франсета е готова на всичко. Подобно на ч#киджийския Шарли Ебдо и тази е безобразна до крайност! За драскачите, най-нормално беше да богохулстват и да обиждат всички религии ... естествено за по-голям тираж и повече сребърници, а не заради "свободата на словото", както лицемерничеха. Гнусна философия, която е типична за франсетата и комшиите им.

Бабет и новите технологии в областта на изобразителното изкуство.Рафинирана глупост с едно амортизирано тяло.

Календар