Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Фото спомени от Асамблеята и размисъл за днешната й невъзможност

ИЗКУСТВО ЗА МИР

Фото спомени от Асамблеята и размисъл за днешната й невъзможност

Днес основен въпрос се явява не толкова липсата на пари, колкото сигурността на децата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Какъв конкретно е приносът на Асамблеята за развитието и възпитанието на децата в България? Да, управляващите тогава комунистически лидери бяха осигурили на своите деца, внуци и т.н. всички възможни блага. Учение в гимназии с преподаване на чужди езици, следване в чужбина и то предимно западна, западни коли, жилища и да не продължавам. А другите, простосмъртните като нас. А Живкова, ако не беше дъщеря на Първия, какво би била. Трудовете й ги пишеха, всичко и беше позволено. А самата тя, освен безсмислени по съдържание речи беше с мегаломански амбиции. Къса памет имаме българите!

"Проблемът се явявали не толкова парите, колкото сигурността на децата. Това е сериозен въпрос, при това не само национален - като на домакини на едно такова събитие. Въпросът е, уважаеми възрастни от цял свят: Защо в нашето Днес, в което всеки политик говори за демокрация, не можем да подсигурим сигурността на децата си, дори когато те участват във форум за световен мир?!" ?!!! Не съм съгласен.!! Всички вече пораснали участници,техните роднини, и още много съмишленици могат да осъществят на доброволни начала охрана много по-сигурна и мощна от която и да е друга организация. Без оръжие и специални средства - само с духа и телата си !! (Разбира се и с помоща на професионалисти от сверата на сигурноста) !! Бях на 40 годишнината на Асамблеята. Това което видях е единствената искра от много време която дава надежда ,че духа на Асамблеята и България е жив. Участници от преди 40 години водеха децата си вече тиейжери за да им покажат какво е било и може да бъде.(Поради липса на достатъчно указателни табели в района се ориентираха по звъна на КАМБАНИТЕ) Тези хора няма да позволят посегателство или откажат съдействие. А като чета предните коментари виждам, ченаистина тези които коментират анонимно имат голям проблем!

"Въпросът е, уважаеми възрастни от цял свят: Защо в нашето Днес, в което всеки политик говори за демокрация, не можем да подсигурим сигурността на децата си, дори когато те участват във форум за световен мир?!" - Отговорът е очевиден - защото няма демокрация и ние се отдалечаваме все повече от нея и от общочовешките ценности ! Ще намери ли сили човечеството да преодолее и това изпитание ?

Е как да нема демокрация, в другаря СтаниШеФ се за демикрация говори, и иска да ви управлева демократично, по куманиЗки. Обърквате се нещо, нале и тогава имало демокрация? Е на куманиЗта БорисоФ ви управлева, имате сичката куманиЗка демокрация. От какво се уплаквъте?

МИнусаджията, какво не е е верно тука? Другаря куманиЗ СтаниШеФ ви управлеваше демократично, като го избрахте от БКП-то. И сега пак се кандидатира демократично, и иска пак да ви управлева демократично, и сичкотое изложено в детайли точно от личната му медия, собственоЗ, така наречения ДИр-ник. Факти и събития, другаря СтаниеШеф чрез частната си собственоЗ медия Дир-ник, също ви образова демократично с текив истатии, които спореТ мен си пише самичек, с комсомолскио език от преди 1989. Какво не е истина тука? Искате демокрация, и той ви я дава сичката, до последна капка кръФ, куманиЗка демокрация. Защо лъжете, че немате демикрация?

Асамблеята беше гениална! Това беше реалният шанс за нов свят - чист, некомерсиален и добър...защото децата са бъдещето. Талантливите деца управляват света. Разбира се, на кукловодите този нов свят не им се хареса. Първо се отърваха от Людмила, после от Асамблеята и камбаните замлъкнаха. Утешителното е, че все още са си там....

Гениална, ама хранихте цела Африка с български пари и храна. Буклуци. Затова държавата обеви три национални катастрофи саму по куманиЗко време. И затова още влачите държавни дългове и още ви граби и управлева куманиЗката мафия. да ви е честито, че нахранихте безплатно Африка. Идиоти. Ваште деца гладуват и бегът от страната, те се тупът по меките цици, че са нахраниле Африка.

А, днес другарката Фъндъкова организира или поне дава разрешение, пошлостта наречена Гей-парад да развращава децата ни с идеята милите спонтанно да се пишат енти - джендър. Това не е свобода и защита на нечии права а си е чиста форма на липса на държавност и деградация на Обществото. Днес престъпника има права не гражданина. Днес отклоненията от нормата имат права не семейството и децата. Всяко общество което не се възпроизвежда с поне малка разлика в плюс починали-родени умира. Е това сме ние Умираме. По това сме световни шампиони.

България беше пълна с деца! Каде са сега , децата на България?

Работим за чужди държави. Най-вече манталитетът на българина трябва да се промени. Хората трябва да престанат да одливат вода на успелите с труд. Трябва да престанат да толерират некадърни протежета. И да престанат да мислят, че жените са глупави по природа.

Това става с целенасочена държавна политика, но в правилната посока. Не като сега, Пускам телевизора : Турски филм, пистолети ножове забрадени жени и всички други "екстри". Сменям канала: Шведски филм, девойка случайно вижда баща си в езерото на романтична среща в лодка, но изненада не с друга жена а с мъж. Загасям телевизора, детето идва и ме пита тате с турците добре ли сме си живели 500 г. ? Отговарям му толкова добре, че в един момент сме стигнали 800 хил. а сме били поне 3 милиона 14 век.

Кадето ги изгониха куманягите. Демократично ги изгониха, законно. И вие немахте нищо протиФ. Никой от вас не дигна глас.

Деца почти няма, вече има чавета. Които нарастват с геометрична прогресия.

Не е проблема в сигурноста. Евгения знае, че няма нито пари, нито политическа воля. Ето как направихме детската евровизия с толкова много деца и се справихме? Значи може. Но времето е друго - нито има толкова кадърни деца, нито има кой да ги гледа

Саму дето дрогарете източиха народните пари за да нахранът Африка и Азия, а ваште деца беха оставени гладни и да изплащат дълговете на куманягите дрогаре. Станко кой беше, на едно сафари по другарските африкански страни, харчеше за 2 месеца по 5 мелиона доларес, на онва време, а народа плащаше. През 1989, другаря Виденов, обеви Виденовата зима мораториум, защото хазната немаше пукнат леФ. Дрогарете беха изхарчиле сичкото. Нищо де, нале Африка не е гладна. И Азия. Защо тагувате и се оплаквъте?

Какво не е верно тука, бе дрогарю куманиЗ? Факт, Асамблеята източи народните пари в посока Африка и азия, и сички платихме цестоко и още плащъме. Пенсионните фондове беха обрани, това беха десетки мелярди левове, а сега сърбайте на бат'ви СтаниШеФ, демикрацията. на ви демикрация, нале това искъте, от какво се оплаквъте сега? нахранихте секо африканче, но изгонихте собствените си деца, еми честито, това с десетилетия, и никой не се обади, значи дмикрацията е куманиЗма са победиле. Какво ви е криво, за какво давъте минуси, нале това искъхте? На ви сега нанани, и и демикрация, и СтаниШеФ да ви казвъ какво е демикрация.

Що ибня имаше тогава в суд. град с водачките на групи...дано пак да я направят

Явно им завиждаш на "водачките на групи",но са те прескочили тогава и сега храниш надежда за повторение...белким се уредиш...

Мили автори на Impressio, чета ви редовно и с удоволствие. НО е срамно да допускате граматически и пунктуационни грешки. Наемете си коректор, моля Ви! С него най-добри пожелания!

Уважаема госпожо, прочетох заради вашия коментар втори път материала и не открих в него нито една правописна грешка. Може ли да ме осветлите, какви грешки сте забелязали точно в този материал, а не изобщо?

На изкуствен комсомолски език е написано, другарко. Този език не е жив вече.

Тази асамблея беше нещото което показа на всички къде се намира България. Сега няма нищо - само мрак!

Дам, ама остави страната разорена и съсипана. Затова немаше бабани и Хумана за ваште деца, затова и после команягите изпъдиха гладните ви деца в чужбина. Нищо де, нале нахранихте и подслонихте Африка и азия, защо сега тъжите и се оплаквъте?

тъп трол, като не можеш да работиш друго драскаш тука.. Съжалявам те

Е нале сега имаъш нанани и демикрация, и дрогаря СтаниШеФ ти дава партийната линия, от какво пак се оплаквъш бе. Смучкай там нанана на дрогаре СтаниШеФ, и си трай, имаш сичко, което ти е обещано от дрогарете куманяги. Да живей живей труда. Arbeit macht frei.

Ах каква носталгия! Очите ме се насълзяват! Сякаш отново чета вестник “Работническо дело”!

Чалгаджийски дрънканици!!!

Беше прекрасно време , макар и да не бях комунист ! Сега е истинска Диктатура и Диктатор Борисов , глад ,болести и скъпотия , направо да ловиш гората и ….. !

Я не давайе подобна инциатива, че подхванат ли я,ще поканят все джендърчета, LGBT, спонтанно определящи пола си, "екологични ентусиасти" с психофизически отклонения и пр. и пр. ...

Не винаги сме били колония и можехме да живеем като хората и при тово имаше сигурност за нас и за децата ни !

Какво искате да кажете, че при социализма е имало по-голяма сигурност.

Определено!!! Тогава престъпниците бяха зад решетки, не като сега - обикновените граждани!!! Жалко за МАЛОУМНИЦИ КАТО ТЕБЕ!!!

веднага може да бъде организирано, в северна Корея жената на Ким може да направи, стига да иска

Глупостите на другарката Людмила Живкова. По-добре че го няма точно това мероприятие.

Кое е глупост, че талантливи деца от цял свят се събират и общуват и създават приятелства за цял живот, а идеята е от Индия, на Рьорих.

се да бъдем всестранно развити. Започвахме да учим технологии от 14 години, изкуства, кръжоци и физическо развитие. В гимназията вече програмирахме на сериозни програмни езици. Новите комунисти решиха, че са глупости и вместо програмиране и изкуства, почнаха да учат децата на чалги и уголемяване на части от тялото. Людмила се беше изправила срещу строя и не се хареса на комунистите, сега пак не се харесва, защото сте със същите разбирания, на Ленин и Брежнев.

Календар