Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Фото-носталгично за Парцалев

ГОЛЕМИТЕ САТИРИЦИ

Фото-носталгично за Парцалев

Навършиха се 29 години от смъртта на големия наш комик

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

За нас българите е привилегия, че сме имали артисти като Георги Парцалев! Бих го сравнила с Луи дьо Фюнес. Толкова голяма и дълбока и забележително-характерна е дирята след него. Веднъж го видях в кафето на голям столичен хотел. Беше различен, много различен и от образите си в киното и от останалите хора. Сякаш беше самотник. Незабравим и много, много обичан!!! Знам, че е на най-светло място в рая!

Голям, много голям! Все не мога да обясня на децата си, как Парцалев можеше да накара цялата зала в театъра да се тресе от смях, без дори и да е казал една дума. Само с една мимика, с един жест можеше да каже много повече, отколкото половината днешни набедени 'звезди' дето се лигавят, мрънкат и превземат.

Голям! Поклон!

Голям актьор!поклон!Но годинките са 29-1989година ,точно преди демокрацията.

Незабравим и неповторим!!!

Един от най-големите български артисти на всички времена. Велик човек с огромен талант. Да почива в мир. Такъв артист скоро няма да се роди.

Смехът е сериозно нещо. Не можем да караме хората да се смеят на глупости", e фраза на народния любимец Георги Парцалев. Истински голям артист и голям човек.

Велик талант. Светла памет на човека Парцалев.

Благодаря ви за статията. Всее ми се струва обаче, че се навършват 29 години (31.10.1989). :-) Този човек си отиде някак неусетно покрай събитията от 10.11.1989. Дали е бил награден приживе няма никакво значение. Той беше обичан от публиката, колегите си и народа. Филмите, в които е играл се гледат и до ден днешен. Това е много по-важно. Големите атристи са тъжни и самотни, със сложен живот. Да почива в мир !

тъжен човек.... Да почива в мир.

Календар