Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Евита: Момичето от народа, почитателка на Диор и поп икона

МОМИЧЕТА БУНТАРКИ

Евита: Момичето от народа, почитателка на Диор и поп икона

Известна с нежното „Евита“, Мария Ева Дуарте де Перон се превръща в легенда заради борбата си за правата на жените, харизматичността си, но и заради ранната си смърт едва на 33

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

И да не се забравя ,че прибрах всички нацисти и усташи след 1945 .

И ние си имахме едно такова "момиче от народа", май Люси се казваше, и сега е на небето с всичките си перли и диаманти /"Люси Ин Дъ Скай Уйт Дайъмъндс"/. Лесно е да се правиш на добродушен човек от народа, когато мъжът ти или баща ти са главните сатрапи на царството. така и баба /цола/ знае !

Бедна сливка от народа с продавайки тялото си станала актриса - типично за бедна сливка от народа. Оженила се за дядо си комунист - Перон. И всичко било супер докато не умряла на 33 години от рак на матката. А рак на матката се причинава от папилома вирус който се предава по полов път. Този вирус или го е хванала от дядо си Перон, или пък от предишните си партн'ори докато си е пробивала път в обществото с креватните си умения. А и няма да коментирам - борбата и за права на жените - какви права когато самата боркиня за права си проправя път като продава тялото си, за социялен статус. За комунизма на Перон - всички знаем. То простотията по хората ходи ( и то по-простите - като тези чиито права е защитавала).

Ева Перон, както и Мерилин Монро, е вдъхновение на много драг шоута и икона в транссексуалната култура. Икона бе брат.

Има ли нещо добро, което да не омърсите, хейтъри?

Истината винаги е мръсна за тези, които отказват да я приемат. Идолите ви от векове са ползвани за политически и културни промени не в тяхна власт или осъзнат избор. Четете история. Не историйките в фейса и инстаграм. Само поглед над заглавието е ясен, че каквото и хубаво да е постигнала веднага се насочва към продуктово позициониране и политкоректна промивка на празните кратуни.

Календар