Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Еманюел и Бриджит Макрон откриха инсталацията на Триумфалната арка по проект на Кристо

ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРИ

Еманюел и Бриджит Макрон откриха инсталацията на Триумфалната арка по проект на Кристо

Френският президент, министърът на културата и кметът на Париж се срещнаха с екипа на покойния артист, оглавяван от племенника му Владимир Явашев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Поголяма простотия не бех виждал!Да закриеш един символ с парцали ,егати изкуството!

Успокойте се, хора. Вместо да ''критикувате'' Запада, Христо, слънцето и т.н., молете се някой да дойте да ви опакова панелката, а и вас самите, че това ви е единственият шанс да се докоснете до изкуството и нещо красиво. Иначе ви остава само еткета на бутилката с ракия.

Добрата стара европа независимо от изяществото и е опакована от символа на новото време - ЧАРШАФИТЕ ! Нима не е така ? Просто се разходете се в Париж Липсва обаче завършен вид ... убеден съм че малка група "Афганистански авангардисти" може да промени този факт и една сутрин арката да заблести със знамето на талибаните - само то липсва ! А съвременния Наполеон одобрява и дори се радва на бялото знаме забито в центъра на Франция

има хора, които опаковат красиво и професионално подаръци. Въпреки че техните постижения са далеч по-впечатляващи от тези на тоя самозванец, никой не ги смята за произведения на изкуството и никой не нарича опаковчиците художници. Това беше просто една идея, както е казал Маркс.

Добре, че тия тъпи инсталации няма да има кой да ги прави. Огромно разхищение на материали, енергия, СО2. С една аргументирана реалност може да се постигнат къде по-големи ефекти и без да се маца, лепи и т.н.

Дано да си прав, обаче видя ли това: "...се срещнаха с екипа на покойния артист, оглавяван от племенника му Владимир Явашев" Има екип, има тартор, има балами, които да се захласват по бездарното псевдоизкуство на "великия" Кристо - защо да не продължават да се реализират идиотските му идеи?!

Има екип, има инсталация, има строителна механизация - соцреализъм отсекъде. Тоя баздарник Явашев уж беше избягал от соца, но соца така и не избяга от него. Освен поета с ватенката, имаме и твореца с амбалажа.

Простакът-тарикат си отиде, просташките му произведения остават!

Явашев дегенератът, да гори душата му вечно в ада, който се изцепи за скапаната България не ме вълнува. Както и псевдо изкуството му. Деградиралият бабоебец - хомосексуалист пък е най -жалката карикатура на света. Въобще тъжна извратена история.

изратена работа гнусно и пошло

Грозно и безсмислено некадърие.

Явашев се гътна, но простотиите му продължават. Вече няма изкуство - всичко е "проект", "инсталация" и прочее технически термини. Съвременното "изкуство" е не просто инфантилно, ами е идиотско - като се започне от музиката и се стигне до изящните изкуства, в които няма нищо изящно. Тоя нашият е достатъчно бездарен, за да го величаят като "голям творец". В днешно време колкото повече газиш естетиката и прокарваш подривно послания, толкова по-добре. След като му видиш "инсталацията" на тоя тъпак, трябва яко детокс в Лувъра, за да си наместиш естетическите критерии.

Защо на снимките Макарончо и кликата около него са без маски, докато обикновените французи и "в къщи" трябва да носят маски. Някой май може пак да вкара в употреба една гилотина за аристократи.

Какъв шарлатанин трябва да си, за да можеш да убедиш някого, че грозното е хубаво, и да му вземеш парите...!!! Гледайки Макаронци и еврогейския елит на снимките горе, ми идва на ум приказката за "Новите дрехи на царя"... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Типичен кич!!! Упадъчен занаят, а не изкуство. Западът с всевъзможни средства оскотява и опростачва човечеството. Зомбира го с лъжи, машинации, педерастия и изкуствени болести. Важни са само парите и нищо друго!!!

Липсва връзка между форма и съдържание! Съдържанието е 100 процента, формата, опаковката е кич, минус 100 процента!

Какъв е естетическият смисъл на опаковането, какво послание може да даде подобна кичозна безвкусица.... Боже Господи, защо се дава гласност на тъпанари и импотентни натегачи, които оскверняват идеята за изкуство и красота ....

носи хиляди евро от балъците ф това е смисълът

Gugnelid

Сигурно не разбирам от изкуство, но това опаковане не ми харесва. Направено нещо красиво и отгоре - полипропиленово фолио... айде няма нужда!

Франсетата, пък, са притеснени от загуби от туристите, желаещи да видят точна Арката, а не нещото.....

Календар