Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Един човек с електронно тяло в градска среда

СЪВРЕМЕННОТО ИЗКУСТВО

Един човек с електронно тяло в градска среда

Монтажът на високотехнологичната интерактивна инсталация "Един човек" на Венелин Шурелов ще започне в края на септември на мястото на Мавзолея в столицата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Поредният кич за сметка на данъкоплатците. Ако това е изкуство, то тогава аз съм самият Леонардо Да Винчи.

Ако това е сбор от множество хора, резултата от тоя сбор е един много статичен и послушен човек, който седи мирно сякаш чака команда. Посланието е, че всички трябва да сме послушковци ли? Ако пък по-същественото е да мига нещо върху него, тогава фигурата може да изиграе ролята на коледна елха след 2-3 месеца!

Посланието е: "Дай едни големи пари и си мЪлчи, щото не разбираш от "изкуство", ама друг път.

кЕ ПАДНЕ ВРЪЗ НЯКОИ

Абе тъкмо се зарадвахме, че махнаха простотията пред НДК... Сега същата простотия ще изникне пак...

Няма да кажа нищо за това "изкуство". С нетърпение чакам коментарите, когато се появи на бял свят. Мога да направя прогноза, че няма да изкара целия предвиден срок. Бързо, бързо ще бъде демонтирано много преди това. Иначе 80 хиляди лева... Къде ли не са подхвърлени на разни свои хора.

Яко е, но не е за там. Показва културното безсилие на хората от кметството.

Според мен това е грозно ! Аз дори бих отишъл по - далеч и бих казал, че голяма част от съвременното изкуство говори за пошлост, бездарие и натрапване на грозота.

Това е като надгробен паметник бе олигофрени....

Липсват само кльопналите уши и ще напомни за един друг фигурант, дето и той е временно тука...

Ходи ти "ника", много. На коментара тролски.

Къде му е ръката, издигната в юмрук. Иначе в главата си прилича много. А долу в краката му сложете малки лайняни протестърчета, символизирани от пластмасови спринцовчици

по-добре е вместо тази глупост, да се монтира един християнски кръст с лед светлини, който да показва доброта, смирение, уважение към Господ-Бог и спазване на десетте божи заповеди.

Да бяхте монтирали високотехнологичната интерактивна инсталация "Човекът Тиква". Много лумпенизирани симпатизанти щяха да изпаднат в екстаз!

леле каква тъпотия

едно скеле с екранчета = 81 000 лв. Аз за тея пари ще ви построя 80кв. къща бря.

Няма такъв фарс. Направо да го обърне на 180° по вертикала, поне да стърчи близко до Двореца с послание... Боли ме дедовия, другари!

Иновативно и технократско е, чудесно! НО, ще изисква сериозна поддръжка. Хората винаги са били консервативни към новите неща, те и към Айфеловата кула са били против но ето...

Иновативно и технологично значи, че след 2-3 години ще е старо. След 20 години ще е като праисторическо. Още преди да са го построили е ясно, че скоро ще смешно и ще трябва да го сменят. До няколко години ще го променят отново.

Нерде Айфеловата кула, нерде това...

Изглежда грозно и никак несвързано с околността. В други градове се забранява строителство отличаващо се от околността. Не могат да построят лъскав хотел, сред старинни сгради.

Точно в това е въпросът, ти можеш ли да кажеш какъв точно облик има "околността" - царски дворец, бивша джамия, комунистически мегабилдинги, жълти павета!? лайна от протестъри, бивша гробница на един пияница, градинка. Какво би се свързало с това?

Това е целта - грозота и дисхармония, на висока цена, с големи претенции.

Календар