Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Доля Гавански разказва неразказаната история на жените в Русия

НА ФОКУС

Доля Гавански разказва неразказаната история на жените в Русия

"Това, което ме изуми е, че всички тези жени разказват своите истории и знаят защо го правят - притежават голяма сила и любов към живота, да оцелят"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Е, как да им се е отразило на жените? Само вижте колко от членовете на политбюро са били жени и пак ще си поговорим колко много права са имали и как соца се е грижел за тях. :)) п.п. Грижил се е както за всичко друго. На хартия само. :)

праз!

Ще се разплача от умиление. Затова има цяла индустрия за руски булки (Russian brides) търсещи чужденци понеже там са цъфнали и вързали. Що се отнася до ролите, които ѝ давали това е заради акцента, който е много трудно да заличиш. Как ще ти дадат роля на някоя местна от Манчестър например с изразен акцент бе момиче?

Прав си, за това в Европата Българка е синоним на "проститутка", улицата на к.....е в Рим се казва "България", под Червените фенери всяка трета е Българка, айде плачи от умиление ...

Да бе точно "българки" са! От родата на цар киро! Дебил болшевишки!

Доля защо не си направи труда да прочете лагерните спомени на Солженицин в "Архипелаг гулаг" и ако е честен човек и творец да си посипе главата с пепел!

В момент, в който обществото става все по-милитаризирано, толкова повече се губят и женските права, и гей правата. Значи женските права са приравнени с гей правата?! Боже запази!

И тия азиатци искат да завладеят света,а живеят в средновековието.

Русия е прекрасна страна, в която мъжете и жените имат равни права.

Демек, мъжът готви вечеря, жената мие чиниите и после си лягат трезви и щастливи?

Защо пишеш от България, дорогая Света? Нали знаеш маршрута? Чемодан, вокзал, Москва?

Календар