Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Дисидентът Йосиф Бродски до Брежнев: Аз принадлежа на руската култура

ГОЛЕМИТЕ ЛИЧНОСТИ В ЛИТЕРАТУРАТА

Дисидентът Йосиф Бродски до Брежнев: Аз принадлежа на руската култура

Поетът влага пари от Нобеловата си премия в ресторанта "Руски самовар" в Ню Йорк

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Е, гаа ти десидентите...Йосиф, Ицхак, Саламон , ... И всички недоволни от,,творението,, на Великия Октомври. И дядо Адолф беше доста недоволен от това , че е само ,,четвърт...,, и яко мразеше и отмъсти на ,,целите...,,.

От коя Пирамида ги вадите тия ,,колхозници,, бе?

Полуграмотният нарцис, женкар и сребролюбец Брежнев, който ни казваше "БолХария"?Бил се бил той на Малая земля - дрън-дрън. Те се опитват навсякъде да преправят автобиографиите и дори историята, само и само да се пишат някакви фактори и борци. Същото в малки мащаби и у нас - един се бил в горите с фашистите, друг имал дядо-генерал и страдал........А Маестро Бродски е допуснал една фундаментална грешка с възвишената си душа. Ако е искал Леонид Илич да го пусне обратно, е трябвало към писмото да добави и едно колетче, пълно с...ордени и часовници, две любими неща на самодържеца наред с колите и жените, за алкохола да не говорим.....

Нищо човешко не ни е чуждо! Жените, разбира се!! Да ни отекат мъдете от кахъри за Световната пролетарска Революция ли? Голямо, мащабно ....имат си Сибир.

"Ударното" настройване срещу Русия, е контра-продуктивно, точно колкото и пресиленото приобщаване към "западните ценности", които всъщност не са толкова "ценни"......

Руските евреи са "патриоти" (ако има аванта)

Бродски го познавам,, из основи,,. Ама кой е този Брежнев?!

Принадлежиш на..путката на съседката. Обемна аномалия

Мен не ме интересува един Еврей койт се мисли за Центъра на света ! Нито Бродски нито други , десиденти не са помоганали на Русия !

"Полторы комнаты, или Сентиментальное путешествие на родину". Прекрасен филм за Йосиф Бродски. Хората, които се интересуват от творчеството на Бродски могат да го видят в "Замунда".

Календар