Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Дежавю от паралелен свят: Вижте София някога, но от същия ъгъл

РАСТЕ, НО НЕ СТАРЕЕ

Дежавю от паралелен свят: Вижте София някога, но от същия ъгъл

Една уникална разходка във времето с Impressio

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
_stankow

И къде е прогресът ? Какво е построено ? Само дето децата са намалели, почти не се виждат !

Същото както преди, само дето ги няма децата и цветята. Заменени са със 20 гидишни немски брички и сини знамена на ЕС.......

Ама, дайте отпреди комунизма снимките, не разлика 20 години. И защо само соц паметници, айде холан!

Вгледайте се в пътната маркировка.... Плочките, тротоарите, цветята, зеленината... Дори днешното ремонтирано изглежда провинциално, евтино, неизпипано, безвкусно.

Изключително интересно и за съжаление, изключително отрезвяващо... Днес имаме повече коли и повече западналост, а тогава е имало нереално много деца и цветя... Жалко.

Пазбирам носталгията по минаното, но даже са пропоснали да премахнът всички петолъчки и други символи на престъпната комунистическа партия. А Какво ще кажеш за метрото, терминал 2 на летището, зала армеец , околовръсното

мислиш ли , че ако беше продължил социализма нямаше да ги направят ? Аха, или си от тези дето казват, че при социализма нямало GSM-и ? имаше.И се казваха Алтай. И всеки с пари можеше да си наеме (бяха по наем). Но не стигаха за всички и искаха да ги разширяват.и дойде тогава "демокрацията" и всичко отиде на ПМ.

И метрото, и залата ти армеец и терминал 2 са започнати при социализма.Но се точиха бая годинки по "демокрацията". МА понеже си козяшки трол с промит мозък и си само на честотата на Козяк няма как да знаеш.

Нещо не виждам къде е прогресът. Къде са новите, демократични обществени сгради ? За тези 40 г. какво беше построено ? Има разрушени неща - паметници, мавзолеят, петолъчките. А построено ?

Календар