Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Дебелянов и ангелите" е големият победител на "Аскеер" 2019

ТЕАТРАЛНИ ПРИЗОВЕ

"Дебелянов и ангелите" е големият победител на "Аскеер" 2019

Радина Кърджилова и Валентин Ганев взеха отличията за водеща женска и мъжка роля, за превъплащенията си в "Любовникът" и "Спускане от връх Морган"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Министърът на културата Боил Банов по риза и дънки на официално събитие! И този човек управлява културата в БГ!

Единственото хубаво нещо в този "спектакъл" бе омайващата реч на Иван Налбантов. Отдавна не бях слушала толкова задушевни думи.

А Банов можеше поне панталон да обуе, тръгнал с дънки...?!?

Целият този "спектакъл" беше излагация, тъпо, безидейно и пошло......

Мила ми Клавдийо, После Аскерите имам и достатъчно Икари. Не е нужно да си пиша името, нямам необходимост от още овации, пък били те и в този форум. Смятам, че добрият театър и талантът нямат нищо общо с амбицията и постоянните стратегии за придобиване на известност. За тази цел е нужен наистина талант и хората да те харесват. Не е нужно насилствено натрапване по всевъзможни начини на нещо отблъскващо и некадърно. За справка недоразумението Добрева, пълната посредственост, ниска култура, безвкусие и ниско ниво на глупостите й на сцената.

Донякъде актьорът е прав. Но да не подценяваме и тези награди. Аз видях всичко. От падналото ниво като цяло, новаторските търсения и достолепието на миналото в лицето на Иван Налбантов. Поклон пред него! А този младок с дългите коси (още ли са на мода?) ....Костов вече е получил тик да си отмята непрекъснато падащата пред очите му коса. Изнервящо и говори за нивото му.

Как пък можа Радина Кърджилова да се състари толкова бързо? Това от боя от мъжа, с който живее ли е, или си е такава? Има толкова много средства освен подходящ живот да изглеждашщ добре до по-голяма възраст.

Господин Актьор, първо защо ви е страх или срам да си напишете името :D? Има ли значение какво пишете, след като нямате смелостта да кажете кой сте ?! И последно, изказвате лично мнение, което обаче е без каквото и да е покритие. Явно ви е много тежко, че не сте поканен за наградите...

Истинските актьорски награди в Бг се наричат "Икар". Истинските актьорски и режисьорски награди са там. А в аскерите са некадърните и посредствените, но за сметка на това отчаяно амбициозни за почести и извесност. За напъните на пишман режисьорката Добрева, а сега и послушното й синче, да не говорим. Всичко, което прави е пълна чалга, нямащо нищо общо с театъра, духовността и таланта на актьора.

Календар