Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Да умреш само на 33, а да си създал вечност

ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ

Да умреш само на 33, а да си създал вечност

220 години от рождението на Белини

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Интелектът на Белини е изписан на лицето му. Жалко за ранната му смърт.

"Белини е един от тримата безспорни знаменитости на италианската опера, заедно с Джоакино Росини и Гаетано Доницети." А най-известният - Джузепе Верди - къде е?

Вие, въобще не знаете за тези хора.. Целта ви е единствено да цъкате. Защото сте тролове. Вместо да си намерите по-нормално занимание дебнете и пишете заядливи коментарите. Щом ви интересуват статии и писаници за смърт, тегоба и починали- Ваша воля.

Прост човек като теб, който нарича Белини и Фелини откачалки, няма право на мнение

Когато бях дете , по времето на Соца в България постоянно даваха по ТВ Белини , Фелини , Бетовен и още една сурия Откачалки . От тогава тази Музика и Песни ми приличат на нещо Отвратително и Лошо .

Защо всеки ден в статиите Ви, уважаеми Дир Бг има новини за умрели???? Оставете Ковида, ама и отделно кой умрял или колко години от смъртта на някой си. Според вас, колко човека именно СЕГА се интересуват от тази годишнина? Въпросът е да се всява и натяква "смърт, умрели, години от смъртта на някой си..." Големи журналисти, няма що.

аз съм 5500 Ния поинтересувал се учудвам се защо четеш бе Ани каквото и да е е културен сайт. Ходи да гледаш новините за Ковид по талавизора

Ани, имаш проблем с нервите, обърни внимание на здравето си.

Календар