Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Да те съдят за изнасилване на 90

ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ

Да те съдят за изнасилване на 90

Щрихи от живота на великия Роман Полански

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Твърде много внимание за един перверзен дърт чифут.

цял остров педофили и няма нито един задържан, т.е. има, ама той се самообеси в строго охраняваната 24x7 килия и дотам по някаква причина следствието СПРЯ даже обиск не е имало на острова.

Е..ливо дребно ев..ейче.

Не знам защо от прости факти се правят глупави феминиски истории. Р Полански действително е осъден за изнасилване, но искът към него не е от "жертвата", която в края на краищата, след като си смени много пъти показанията, ги 'зафиксира' и каза, че сексът бил по взаимно съгласие. Но тъй като тя е е била непълнолетна, обвинението беше от държавата. И това е всичко. Буквално всичко относно това така наречено изнасилване.

Не оправдавам педофилията, но все пак… Защо майката изобщо се съгласява да изпрати 13 годишната си дъщеря на фотосесия в дома на режисьора? И майката и дъщерята са знаели, че фотосесията ще е еротична, че в тези среди алкохолът и наркотиците са нещо нормално… Майката от небето ли пада? Освен това, въпреки горчивият опит, дъщерята отива на втора фотосесия… Очевидно тя и/или майка й е имала силно желание за снимки и популярност… Като не е искала да общува с перверзни типове, да се беше записала на детски хор или доброволец в болница…

В цивилизованите страни, към които САЩ не се числи има понятие "давност за престъплението" - ако е имало такова. В САЩ давност няма и това е крайно изгодно на журналистите , адвокатите- и съдиите- едните да пишат, а другите да съдят. Да се разследва и доказва нещо , станало толкова отдавна е крайно трудно и едва ли ще се стигне до истината. Като се прибави и крайния меркантилизъм на обществото на САЩ нещата стават много объркани и лоши за нарочения за престъпник.

До коментиращите защитаващи го мъже: Полански не е обикновен изнасилвач, това не е новото #MeToo. Педофил е. Въпрос за бащите, ако го хванете да опипва 12 годишната ви дъщеря дали ще си мерите приказките? Дали ще му кажете браво? Аман от мъжка солидарност. За всичко си има граници.

В днешно време има както много педофили, така и много психично болни майки, които виждат във всеки мил мъж педофил.

И защо свидетелят Джак Никълсън не е направил нищо, а само е гледал.

проблемът не е в педофилията. там си е съден и осъден. проблемът е в онези шматки, които 70 години не са се сетили, сега се присетили, и това Е МИТУ. за които става въпрос.

Ако го беше збарал бащата на момичето, щеше да му е пукнал гениалната тиква под бурните аплодисменти на публиката, особено на мъжката и част. Но някак там не се забелязва бащата на момичето.

Не може ли за наказание да го изнасилят публично и така да се приключи с делото?

Полански очевидно Е насилник и е трябвало да си понесе пълното наказание, да влезе в списъка на сексуалните насилници и никога повече да не работи с непълнолетни без строг надзор. За съжаление, системата и обществото, и статии като тази, са го оставили с чувството за безнаказаност. Въпросът дали гениален творец трябва да бъде заклеймяван за лошите се постъпки е бил винаги щекотлив, но в днешно време не мисля, че трябва да се правят компромиси.

И как си сигурен че е насилник....ти ли си си съдът и съдията.... Къде са доказателствата свидетели, коя е изнасилената да се яви в съда... Какво я е забавило толкова дълго време и не се обадила на полицията...това либерастите сте голямапасмина.. никой никого не защитава ... много лесно се вижда че в западнали Запад лъжата и лъжествиделстването вече не са подсъдими..отдавна в западанала страна на света десетте Божи заповеди са анулирани отдавна..лъжата е нещо нормално клеветата също ...

То си е реклама - да те съдят на 90 за изнасилване... Нещо като глоба за превишена скорост на магистрала с... Трабантче.

Според това явно умишлено законодателство,което цели да раздели хората и да ги вкара в дразги едни срещу други 2/3-ти от света са педофили,а останалата 1/3-та са изнасилвачи и насилници,един свестен няма...

С такива безумни закони всички,които са имали интимни връзки в миналото може да започнат да се съдят едни други,ако пък сте имали връзка,ти на 18,тя на 17, или пък тя на 18,той на 17, то ти или тя сте педофили... И накрая ще излезе,че всички или са педофили или са изнасилвачи,всички сте изчадия и изроди според новото обезумяло законодателство...

нищо му няма на законодателството, драга ми ИК фенке. проблемът е, че то се заобикаля чрез медийното шеймване на тези, които без доказателствам съд присъда някакви фемита от #metoo нарочват за виновни. съсипват им живота, а после нищо не може да се направи за компенсация.

ХАЙДЕ чакаме жълтопаветниците тука да ревнат срещу Полански !

Много коВри е имало по света!

именно, точно както ви го казах…

да изнасилиш някого на 90 годишна вътраст. На такъв тип бих му завидял, ако и аз бях на 90. Да бе, знам, че изнасилването е било по-рано....И не го оправдавам.

нещо не си разбрал от списвача на статията...той сега е на 90 години а го съдят за изнасилване отпреди 50-60г.

Календар