Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Да си Рьорих е божествен печат

МИСЛИТЕЛИТЕ НА ЕПОХАТА

Да си Рьорих е божествен печат

30 години от смъртта на големия художник и мислител

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

знаем е руската КУЛТ-ураааааа ха ха ха

СЯ ДА СЕ ВЪРНА 20Г ПО МЛАД .., ТИЯ КРАСИВИ КОТЕНЦА ОТ ТИКИТОК ДА ГИ ПЛЮЩЯ ДО КЪТ СЪМНЕ , ГОРКИТЕ , НЯМА КОИ НУЖОТО ВНИМАНИЕ ДА ИМ ОТДЕЛИ , БАСИ НАКЪДЕ ОТИВА БГ ?

Сатанисти възвеличани от комунисти.

Кой пръдна с това заглавие

Коментарите под статията нагледно доказват какво дъно е стигнал бълхаринът, ТОЙ ВЕЧЕ Е САМОТО ДЪНО, ТИНЯЦИ И ОТПАДЪЦИ ПЛАНЕТАРНИ!!!!

Кучката Людмила беше луднала по дивотиите на Рьорих!

така е с царските принцеси, чудят се какво да правят, скука

Какъв "божествен"!? Ужасен еретик! Погубил много души с еретичните си учения.

Я божествен, я дяволски. Свързан с масонството, а махатмите, които уж се били свързали с него, пеели дитирамби на психара сифилитик Ленин- Бланк! Там смърди на масонство и луциферщина!

за невежи!! Семейство Рьоирих е интересно, но не и важно за света! Бащата е иноватор, има дори музей в Ню Йорк. Опитвал се е да се приспособи към болшевиките, но не е успял. Не, че не е искал. Синът е съвсем друга манджа! Колаборационист на мрачните съветски времена, малко талант и много приспособяване. Майката също е странна особа, лекуваща всичко със сода бикарбонат. Като прибавим към всичко това и Людмила Живкова.......не, благодаля!

Е не са ли го забранили още и него. Нали е руснак.

Рьорих е един некадърен сектант. А в БГ все някакви смахнати му се кланят като на гуро. Смахната работа

Ама как да не ти вярваме ! Особено с това гур"О" !

Божествен, АМА УМРЯЛ! ВИЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ И НЕКА ТИЯ ГЛУПОСТИ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ. ДА, АМА КАТО ЧУКНЕ КАМБАНАТА НИЩО ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. ТОЛКОВА С БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРОСТОТИИ.

За примитиви, чиято вселена се върти около салатата, ракията, чалгата

Той не е окраинец!

Влизам в магазин за музика да си купя диск с гръцки песни. Преди мен имаше двама. Единият купи диск с електронна музика, вторият с поп, аз гръцко. След мен имаше двойка мъж с жена. Жената възмутено се обърна към евача си и каза следното: тия хора луди ли са, не знаят ква музика да слушат. Взех диска и на тръгване се спрях да видя те каква музика ще си купят, с която да са по различни от нас лудите. Купиха си класика, неква оперетна музика. Бях си хванал приятелка от София. Аз съм от Бургас. Карам я аз с колата на морето, на плаж. По пътя пускам моята любима гръцка музика, а тя ми вика: О, не спри я щот отварям вратата и слизам от движение. Спрях я. На другият ден тя ми вика: Взел съм два билета за опера, а утре ще взема билети да отидем на театър. На излизане от операта, ще отидем да разгледаме един мавзолей до площад Тройката, в който не съм влизал. Отговорих и: Ако ме закараш на опера, ще се хвърля от балкона. Ако ме закараш на театър, ще трябва да ме вържеш с въже за стола и пак не се знае, дали няма да го скъсам. Ако ме завлечеш и в мавзолея, преди това ще минем през оръжейния магазин да ги купя пистолет, щот може да ми се прииска да се гръмна.

Да си чалгар, излиза от мода, съчувствам ти.

Приятел(ка) е мъж... всичко става ясно

Само не ми е ясно , оти ни занимаваш с тъпотиите на битието си ?

Календар