Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Бруно Латур: Това е глобална катастрофа, дошла отвътре

ОСОБЕНО МНЕНИЕ

Бруно Латур: Това е глобална катастрофа, дошла отвътре

Не можем безкрайно да извличаме ресурси и да изхвърляме отпадъците си. В критичната зона ние трябва да поддържаме това, което имаме, защото то е ограничено, локално е, подложено и на риск и е обект на конфликти, смята френският философ, антрополог и социолог

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

човекът е прав, но инерцията е толкова силна, че не си представям спирачката, освен брутален туш и започване отначало. С пълна промяна на чипа.

Нали той не се храни от тези производства, които замърсяват, той се храни, като ги отрича... Все ще се намери кой да му плати. Но тези, които останаха без работа кой ще ги спаси?

Тя топлата вода отдавна е известна, не е нужно да си приписваме заслуги. Но, друже (този от снимката), защо продължавате с безумието да произвеждате ненужни вещи (напр. айпихуйфони), с които моловете са пълни, и да рекламирате и насаждате това консуматорско отношение към живота, а после кой ми... в гащите!

Абе защо пускате разни философи, културни дейци и прочие непотребни социални отпадъци да се лигавят на теми, за които 1)Ама съвсем нищо не разбират и 2) Изглеждат нелепо, защото за все повече народ става ясна цялата манипулация по линия на "вируса". По скоро пускайте учени или читави икономисти, ама "извън мейнстрийма" (т.е. не мазни ибрикчии).

Каквато епохата, такива и "философите"...Импотентни.

Календар