Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Британска църква ще изложи копие на "Тайната вечеря" на Леонардо... с тъмнокож Исус

Британска църква ще изложи копие на "Тайната вечеря" на Леонардо... с тъмнокож Исус

За Божия син позирал модел от Ямайка

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

До какви извращения води този страх и срам да не те обвинят случайно в разисъм!Опитват се да другаруват и да се правят на либерални точно тези, които поробиха цял свят през 19-и век. Боже, прибери си вересиите...!

Не е платно. Тайната вечеря на Леонардо е фреска.И като знам каква светиня е за гражданите на Милано... В случая не става дума за изкуство.

Сега нарисувайте и един жълт исус, че ще се обидят братята китайци и виетнамци

А ако някой друг освен черен изиграе черен - това е разисъм? Излиза, че черните са по-големи фашисти от Хитлер

Хубаво, ама на тези луди не им ли идва на ума, че апостолите са били от същия народ (раса) като Исус. Значи Исус черен, а учениците му бели. Сега да очакваме ли черен апостол Андрей Първозвани?

Вече и с Господ почнаха да се подиграват но свършека на света е наблизо и всеки ще отговаря за вярата и делата си.

Сега вече очаквам белокож мавър да играе на сцената.

Ще се изповръщам!

Аз предлагам, да се създаде движение " Не сме черни" и никога няма, да бъдем, чийто основен лозунг, да е - " да се съхраним от черната чума, да се запазим. Никой не трябва, да се срамува и бои от това, какъв е роден". Липсата на светлина е черна пустота!

Британците винаги са били извратеняци

Падението на либерастите е пълно. Лудост.

Когато " антихриста " влезе в църквата и в главите на кюретата става страшно за Християнска Европа , абе джендърска работа

Църквата една ли е католическа, за да има кюрета. В англиканската са пастори!

Иисус не е бил тъмнокож-какви са тези извращения да се гаврят с паметта му.В рапортите на Пилат Понтийски до Императора е бил описан като'красив млад мъж с много праилни черти и златисторуса на слънцето коса' Словесният портретът на Христос трябва да е верен, защото Пилат предлага да изпрати човека в Рим, където лъжата би се разкрила. В писмото има добри думи за Христос, които са от полза за наклеветения, и са далеч от каноничните хвълебствени текстове, има и мнения, че е луд. Писмото е делово и не е дълго, но няма да го цитирам цялото. Който иска, ще го намери в книга първа "Видрица", стр.802 от оригинала. Тук ще приведа само редовете, които засягат физическия облик на Исус. По-долу курсивът навсякъде е мой: "Този човек, наричан Исус Христос, само с един отговор мъртвите възкресява, болните оздравява; със среден ръст и до такава степен приятен, че като го видят, принуждават се или да го обичат, или да му се боят, косата до ушите му е като орехов цвят жълта, а от ушите до раменете му като цветът на пръстта, но са още по-хубави... лицето му е весело и хубаво, носът, устата му са по един(?) начин, с една дума - изобщо не могат се описа, брадата му е редичка, погледът му е много приятен; очите му са хубави и синкави; това е за чудене, че светлината, която изтича от очите му, начинът на блясъка невъзможно е да го гледа човек; изобличенията му докарват страх, а наставленията - плач; никой не го е видял да се смее, а да плаче много пъти са го виждали, ръцете му много нежни, повечето от хората благодарни от отговорите му, между хората не се явява много и когато се яви, явява се с нравствена предпазливост. Както майка му по тия страни е без пример хубава (значи е изключение по някакъв начин, б.м.), и той е до неизречена степен хубавец... Цял Ерусалим се бои от него, много пъти ходи гологлав и бос; някои, като го видят, броят го за луд, но когато говори всички се боят и треперят; според както разказват, не са виждали такъв учен човек, дори мнозина вярват и казват, че е бог, а някой го укоряват, че показвал незаконностите на царските ви закони, затова съм обезпокоен от четата на тия злодейци (собствените му клеветници, б.м.), изповядват, че никого не е докачил, а мнозина са се сподобили с добрината му. Писах настоящето си писмо, за да се съобразя със заповедите на ваше величество." (Т.е. аз, Пилат, нямам вина, защото няма вина или опасност от Исус, б.м..) Както се вижда, писмото е писано преди разпъването и ни показва колко малко, всъщност нищо, не е можел да направи Пилат за спасението на Христос. Затова, и за да няма приказки кой е виновен, той прави знаменитото измиване на ръцете пред много свидетели. Мирът е спасен, каквато е и работата на губернатора.

Ама само един ли? А кенгуруто ще го оставят ли тоя път?

Не може това да е сериозно решение.Живота на всеки един човек има значение . Защо е необходимо да се прави разделение?

Защото това е расизъм. Дали ще е от европеидната раса или от негроидната, все си остава РАСИЗЪМ!

Така е, но единият има по-убедителни доводи.

Това е гавра с религията черен Исус (Та той не беше ли от Северна Македония !) Тези черни са като нашите цигани .Що не се върнат в страните от където са корените им.Там ще работят и ще допринасят за страната си .

Господи, слез и си събери простотията на този свят.. ще трябва доста време.. изобилства на всякъде..

А дружинката около него що е бяла. А-а да сега схванах замисъла - апостолите са били расисти, затова са го предали и изоставили един след друг.

Белите хора са само 10% от населението на Земята...всеки може да си прави гаргара с тях... След неандерталците идва нашият ред да изчезнем...на Земята ще настане мир, благоденствие и щастие

Като в Либерия ;)

И Хаити.

Добре де , защо не създадт нешо свое ами все ос..рат творби на бели мъже създадени преди стотици гоидни ? :))

..вандали...нормални хора са били

Значи, в различни страни на света хората рисуват Исус различно, да прилича на местните, нищо лошо... Но тук става дума за гавра с произведение на изкуството рисувано в Европа, от европеец... Това си е чиста подигравка, за да пробват докъде ще могат да стигнат...а ще стигнат далече, защото, ако някой се противопостави, че го нарекат расист... Идва нови Тъмни векове...

От извесно време си мисля, че ни настройват за нова чистка. А кой и защо, ми е ниско нивото на достъп да разбера... Гответе се!

Не кой, а кои. Известни са от столетия насам.

Защо не нарисува оригинална картина, а копира картина на Леонардо...който е бил гей...

Тези посегнаха на Леонардо и Изкуството! Грях, но Господ може да им прости! Тези посегнаха и на Иисус - Господ няма да им прости!

Ем това вече си е простотия, то се знае че Исус не ти е бил бял като се има впредвид географската ширина където уж е бил роден ама такива изпълнения като това си е просто гавра.

Семитите (араби и евреи ) се водят бели :)

Христос по плът е израилтянин и то от рода на цар Давид. Съмнявам че не си виждал евреи ... или че си виждал черни такива като този патладжан

всъщност копието изглежда доста тъпо с някакви CGI елементи, Иисус е в сърцата ни, не на картини

Яко се гаврят. Може и Мона Лиза да я направят с бурка или ...кожа. Може на всеки шедьовър да сменят персонажите така че да са приемливи за скъпите граждани.

Това ме обижда. И си е чист расизъм.

Това е брутална гавра с християнската религия. Либерастките боклуци стават все по-яростни, луди и извратени. Дано доживея времето, когато ще виснат по дърветата тия измекяри.

За тея содомити няма нищо свято ... Да си бяха пуснали марка с кралицата негърка.като искат да отбележат годината на BLM.

Всички знаем че черен е дяволът. Не знам какво искат да ни кажат енгелизите, но знам че са най-големите перверзници. Според Библията Звярът ще излезе от океана и ще сквернослови спрямо Бог, ако приемем че британия е в океана, то той вече е излязъл.

простащина и гавра! Но там, на т.нар. Остров може, защото всичките им арбайтери и обслужващ персонал са индуси, пакистанци и африканци, та се презастраховат. Ако попаднеш на бял таксиджия, ще си е жив късмет - съотношението е някъде към 1: 15 поне.Не можеш да попаднеш на ни един местен по улицата да го питаш и да те упъти. Но пък спестяваш така излишните разходи по ходене до други континенти, сафарита и екзотики. Ол инклузив отсекъде, ха-ха-ха!

С нетърпение чакам филма за тъмнокожите братя Абрахам Линкълн и Джон Кенеди. Смятам, че е подходящо снимките да се извършат в родната им Африка.

Абе, гаврете се, гаврете се. Още малко ви остава. И ще бъде плач и скърцане със зъби във вечността.

Нарушаваш божа заповед - съдиш.

Не съдя - констатирам.

Бог е ЯО божията майка ЕОА който е стар кат библията са сеща за какво иде реч не съм сигурен дявола дали не се казваше ЗАКОРО.

Ако се налага де избирам, предпочитам да ме шибат китайците. Техните пишки са поне пет пъти по-малки от негърските.

хахаха много практично!!

Каква е гаранцията, че Исус Христос не е бил наистина чернокож? Да не сте Го виждали на живо ?

Ми те тогава още не са били слезли от дърветата.

Може да е

Ти негър еврейн виждал ли си?

Обама. Но не трябва да се смесват религиозните с етническите признаци.

Копие?

А черният Исус ще бъде ли и гей и серопозитивен веган? Щото ако не, да ми го махат и обикновеният негър.

Колко да е тайна тайната Какво ли не става по тъмно на тъмно Май са забравили да сложат чалма на Я,майката Малко да добавят травест шарени и хор геяци

Колко да е тайна тайната Какво ли не става по тъмно на тъмно Май са забравили да сложат чалма на Я,майката Малко да добавят травест шарени и хор геяци

И кво сега ще си помислят за Божията Майка тва да не е лейди Ди?

Не съм расистка, но този свят съвсем превъртя. Кой ли има полза от това? Щом и козметиката срещу черни точки е расистка !

И алкохолът е расист - атакува афроамериканския дроб.

изпълнения, които никого вече не впечатляват ! местя го ...

си въобразяват, че негрите ще има задвижат отново "колелото с хамстрера вътре"!

Тез чepнитe са много тъпи... точно като нашите по-мургави... Да седнат да се учат и образоват - мир и любов ще има! Ама - на, някой им шушне, че ги били дискриминирали и ги прецаква колкото сами не могат да се прецакат...

Това е чист, 100% расизъм.

Календар