Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Бриджит Бардо на 86 - еротичната мъжкарана на Франция, за която бъдещето е изобретение на възрастните

КИНОИКОНИ

Бриджит Бардо на 86 - еротичната мъжкарана на Франция, за която бъдещето е изобретение на възрастните

Секссимвол, киноикона, защитничка на животните и Жълтите жилетки, противничка на движението #metoo

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Името не й знаете, цяла статия сте написали. Язък. Brigitte - Брижит.

Joe69

Честит рожден ден прекрасна Бриджит! Разглеждам тези снимки и ме обхваща една тъга по едни по-хубави и истински времена...

Приличам малко на нея като млада :)

Красиво явление в света на киното и като създание ! Да е жива и здрава още дълги години !

ТАЯ Е БИЛА НЕЩО ПРЕДИ 60 ГОДИНИ.

А ти не си била и никога няма да бъдеш и си го знаеш.

Естествена и красива жена, ако не е тя, никой от ЕС не би обърнал внимание на такив "дребен проблем" с мечките у нас. Интелигентна и смела, винаги със силна позиция! Честит рожден ден!

На мечките обърнала внимание, но на хората не.

Хората имат разум и могат да се погрижат сами за себе си. Мечките, пленени от хора (цигани-мечкари) и заставени да обикалят като циркаджийски животни като им се причинява болка с халката в носа, лишени от естествената си дива среда, няма как да се погрижат за себе си. Ето защо Бардо е избрала да помага на мечките.

Каквото и да пишат комплексирани французи и селяндури от тъдява, тази ЖЕНА е велика !..

С кое?

Започнала е да пие юнашко млЕко от 14 годишна.

До тази Толкова простаци се навъдихте в тази държава, че направо се отвращавам !

Да такава е-безбожно красива на младини и бунтарка,която не се съобразява с лицемерни обществени теми-табу на старини.

С тези мечки колко ли българи я проклинат. А тя самата колко мечки отглежда в или около домът си. Изкукало бабе, което иска да е в центъра на вниманието. А и ние имахме хубави артистки, които по нищо не са отстъпвали на нея.

Съдейки по коментара ти изобщо не си наясно за какви точно мечки става въпрос. Едва ли на някой българин му липсват циганите-мечкари обикалящи под градските блокове с гъдулка в ръса и водейки на синджир с халка на носа мечка, че чак да вземат да проклинат Бардо. Ама нали трябва да се пишат безхаберни коментари заради самото писане...

Я ги кажи кои са тия актриси :)

Гинка Станчева, Невена Коканова и др.

Уникална жена във всяко отношение и безбожно красива!

По мое лично мнение това е една от най-красивите и сексапилни киноактриси на всички времена от както е създадено киното. Освен това не е празноглава, а винаги е била със собствена позиция по ред важни за обществото въпроси. В статията е пропуснато нещо важно - на около 40 г., на върха на славата си, Бардо се оттегля окончателно от киното по свое, собствено желание. И друго: тя няма нито една козметична корекция, направена от пластичен хирург по тялото си за рзлика от някои други известни актриси-красавици от нейното поколение като Катрин Деньов например. Жена с характер, при това изключително красива - рядко срещана комбинация в реалния живот.

Много активна бабата, а ма се чудя, какво ще стане с мечките като си "иде" тя...

Ти мечките не ги мисли, тия си живеят по добре от нас. Тая мадам тия пари дето ги е оставила в фондациата за тях, ти, децата ти и внуците ти да се скъсате от бачкане, няма да можете да ги изкарате доживот

Мечките в парка над с. Белица са само такива, които са изкупени от цигани-мечкари. Паркът ще се финансира от фондацията на Бардо докато е жива и последната мечка. След това финансирането спира и паркът се закрива, освен ако междувременно не решат нещо друго.

Календар