Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Бойни самолети изместиха хвърчилата на Халед Хосейни в небето над Кабул

АПЕЛИТЕ НА ЕДИН ПИСАТЕЛ

Бойни самолети изместиха хвърчилата на Халед Хосейни в небето над Кабул

Автор, от книгите на който може да разбереш душата на афганистанеца - и красивото и разрушителното

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Бил игнориран, защото не знаел английски. Ми да бяха научили целия клас талибански, за да се чувства добре? И аз като отида в Рим и се чувствам много игнориран. От утре всички италиени да вземат и да го понаучат този български маамустара!

…..Абе всички сте за талибаните за това се и предадохте без бой, така че не ни ревете за помощ, не ви искаме запомнете НЕ ВИ ИСКАМЕ!

Не е ясно, как младежите, преинаващи границите на европейските страни, ще помогнат на правата не жените.

тез се опозориха! Предадоха си територията без пушка да пукне, се едно ти идва червената армия в България през 1944-та. И съгъ: не ни оставяйте. БЕХТЕ 300 000 АРМИЯ, ОБУЧЕНА И ВЪОРАЖЕНА ОТ САЩ! И НЕ СЕ БИХТЕ, ЩОТ ИСАКАТЕ АЛЛАХ?!?!?!?!? АЙДЕ СЪГЪ АЛЛАХ ДА СЕ ГРИЖИ. НШИИ ДИГАМЕ РЪЦЕ ОТ ОПОЗОРЕНИ ПЪЗЛЬОВЦИ ИЛИ ФАНАТИЦИ ИСЛАМИСТИ. ПОТАПЯЙ СЕ! Оплаквай като жена територията, която не защити като мъж.

Свободата е на върха на копието. Ако искате да сте свободни, вместо да бягате и да призовавате другите да ви подслоняват, вземете оръжие и се бийте за това! Никой няма да ви я донесе на тепсия, а ще ви окупира, докато съжителства с вас във владичество, както беше до сега.

Всичките тия избягали навремето (ама защо бе, не си ли мъж - бий се с окупаторите !) апелират "Америка трябва да помогне" , "светът трябва да помогне". Значи вашите милиони мъже се почниняват на 70 000 чаршафосани без грам съпротива, ама сега светът да ви спасява ! Тоя да си седи на топло, да гласува политкоректно и много да не се обажда ! Как Русия навремето обяви война на Турция - след зверствата около въстанието !

Важното е че в Авганистан няма ковид!

Да покажеш колко си неграмотен - А"ф"ганистан

Календар