Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Бащата на изкуствения интелект се самоубил с отровна ябълка

ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ

Бащата на изкуствения интелект се самоубил с отровна ябълка

Машината на Тюринг спасява хиляди животи във Втората световна война

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Енигма е създадена от немците Машината за дешифриране е създадена от Англичанина Тюринг и спасява хиляди животи във Втората световна война Само фашистите руски са лузъри.

Вече е била разкодирана от поляци още преди Тюринг, ама нали поляците са сирачетата на Великобритания, не е много от полза да се говори по темата.

"Computer science" се превежда като "Изкуствен Интелект"?! Тюринг си е нямал и идея от ИИ, само е формулирал един от критериите за достигането му. Ма чак да му е "баща"... Другите глупости в статията изобщо няма да ги коментирам - плоска гъзоглава неолиберастка пропаганда! Иначе поклон към човека!

на жена му е помогнала да стане гениален, да помогне на обществото, което за благодарност го е смазало. И какво им пука на дребните душици кой с коя или кого или всичко е една обикновена, черна, огромна завист...

За съжаление от едната крайност сега британците са минали в другата крайност. Сменят пола на деца, които са се повлияли от джендърската пропаганда с която ги заливат - без дори да питат родителите им.

Слаба и объркваща статия със силен левичарски, извинете хардвардски, уклон. Пише буквално геят, който е гений, питам защо не обратното или нарочно се акцентира на сексуалността

"... откритието му е съкратило с поне три години войната" Правите ли разлика между "откритие" и "изобретение"?! Малки умници!

В днешно време пък в Англия, масово се правят операции за смяна на пола на деца. Според специалистите това се дължи на засиленото говорене и обсъждане на джендър тематиката и на темата за равноправието на половете в училище, и като цяло в общественото пространство. В края на октомври 2017 година в много британски медии се завъртя тревожната новина, че рекорден брой деца – около 50 на седмица – прибягват до консултации и услуги в клиники за смяна на пола. Това си е направо прикрита стирилизация!

сигурно е бил гений... но за да скрие това че британците още от Септември, 1939-а, си имат няколко машини Енигма, с пълен комплект шифриращи барабана, Чърчил жертва селцето Ковънтри, като забранява на военните да предупредят цивилните за предстоящата бомбардировка от Луфтвафе, за която военните дешифровчици са му докладвали.

"Днес по тези теми се говори свободно, толерира се човешката различност, и е лесно да бъдеш себе си." Пробвайте днес да бъдете нормален бял хетеросексуален мъж... Ще ви се прииска да си смените пола. И цвета на кожата.

Стига глупости де...

Безспорно е бил гениален. Ма направил си майтап с тест за изкуствен интелект. А балъците му повярвали. От Станфорд преводче за неграмотниците, които естествено ще го изтрият. Последващото обсъждане разглежда предходните идеи в реда, в който са били въведени. Първо, има дискусия на статията на Тюринг (1950) и на аргументите, съдържащи се в нея. Второ, има дискусия на текущите оценки на различни предложения, които са наречени „Тестът на Тюринг“ (независимо дали има голяма полза от прилагането на този етикет към въпросните предложения). Трето, има кратко обсъждане на някои скорошни писания относно Теста на Тюринг, включително някои обсъждания на въпроса дали Тестът на Тюринг поставя подходяща цел за изследване на изкуствения интелект. И накрая, има много кратко обсъждане на аргумента на Сърл за китайската стая и по-специално на отношението на този аргумент към Теста на Тюринг. Той и Чайковски е бил гей, ма не ни пука. Проблема са милионите педали без принос към човечеството, които изискват да се съобразяваме с тях.

Безспорно е бил гениален. Ма направил си майтап с тест за изкуствен интелект. А балъците му повярвали. От Станфорд преводче за неграмотниците, които естествено ще го изтрият. Последващото обсъждане разглежда предходните идеи в реда, в който са били въведени. Първо, има дискусия на статията на Тюринг (1950) и на аргументите, съдържащи се в нея. Второ, има дискусия на текущите оценки на различни предложения, които са наречени „Тестът на Тюринг“ (независимо дали има голяма полза от прилагането на този етикет към въпросните предложения). Трето, има кратко обсъждане на някои скорошни писания относно Теста на Тюринг, включително някои обсъждания на въпроса дали Тестът на Тюринг поставя подходяща цел за изследване на изкуствения интелект. И накрая, има много кратко обсъждане на аргумента на Сърл за китайската стая и по-специално на отношението на този аргумент към Теста на Тюринг.

Това че е бил гений, не е било в следствие, че е бил гей, както внушава статията. Той е бил преди всичко гений, въпреки, че е бил гей. Той е бил математик висша класа, другото е пиар на закъсали организации. И да, Англия има много от какво да се срамува. Не е парадирал, той е бил преди всичко математик. Тази платена статия заедно с медията се гаври с паметта му по един много полвинчат начин.

Поредната пропаганда... Да представим пред обществеността как гей хората са гениални, нещастни, търпящи унижения, имащи нужда от привилегии... ми няма да ви се получи... Да, всички ние сме увредени от греха, но няма нужда да представяте една категория специфично увредени в областта на сексуалността като нещо изключително, едва ли не заслужаващо извънредно почитание... Опитвате се да налагате несъществуваща връзка между гениалност и сексуална девиация. Цък.

И са да ревем ли?

не е като да се боцка на си шарп или джава :)

геният на изкуствения интелект е предпочел да се довери на една проста ябълка, за да е сигурен в крайния резултат на кончината си. Давайте сега, ползвайте Чат(Пат)-ДжиПиТи до припадък, малоумници...

Календар