Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

България вече не е "Тера инкогнита" на картата на археогенетичните изследвания

НАУЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

България вече не е "Тера инкогнита" на картата на археогенетичните изследвания

Това изследване създава много по-сериозна сигурност и за произхода на индоевропейците, и за произхода изобщо на неолита на Балканите, разказват български учени

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ОТНОСНО ГЕНЕТИЧНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ..... БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ОТ ТРАКИ, СКИТИ ДО ГЪРЦИ СА АВТОХТОННО НАСЕЛЕНИЕ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИНДИОИРАНОТЮРКСКАТА ПРОПАГАНДА ЗА ПРОИЗХОДЪТ ИМ НАЙ-СТАРИТЕ ЧОВЕШКИНОСТАНКИ..... ГЪРЦИЯ, БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ГРУЗИЯ, АРМЕНИЯ, АНАДОЛА...

Има поговорка " Който дава парите ,той поръчва музиката".Най-вероятно ще ни изкарат братя с англо-саксите ли пък първи братовчеди с ирокезите ,сиуксите,команчите ,апахите и т.н. Целта на упражнението да бъде погалено егото на българина ,че е нещо изключително ,докато бавно го "изчезват" от картата на Европа. Веднъж ,когато бях млад ,си само-зададох въпрос на глас "Ама защо толкова харесвам азиатките",колежката ,чието бюро беше срещу моето с ехиден глас ми отговори:" Ами това е зовът на кръвта ,душко"Та ти като се усмихнеш много приличаш на войн на Чингис хан, само където си доста по-висок и са ти се изправили краката, и са се разширил в раменете,ама това е от славянките"

Вие, руските помаци, поначало сте азиатци, също като самите руснаци. Монголската кръв е отличителната ви черта, затова в България сте гости.

Досега по инициатива на Слави Трифонов у нас са проведени три референдума и те не са довели до никакви промени. Слави ги инициира и после ги заарязва. Същото ще стане и с последната му приумица.

Присторени, претенциозни брътвежи на псевдоучени, избиващи провинциален комплекс за малоценност

Голям успех на българските учени - дали кости на американски учени, за да ги изследват.

Много писания за нищо. Къде е резултата и какво показва той??

Българите са най-старата цивилизация. Ние сме дали културата на Европа, гърците са крадци и ментарджии.

Само ще се докаже теорията за автохонността на българското население, което в огромното си мнозинство е с местен произход хилятолетия назад във времето. За разлика от шумадийските и гръцките напъни, които удрят на камък, тъй като първите са цигани от източногерманските земи, дошли в северозападните български предели, а вторите са етиопци, дошли в Елада.

поздравления

Календар