Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Архитектът на приказния разкош Антони Гауди умира в болница за бедни

ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ВЕКА

Архитектът на приказния разкош Антони Гауди умира в болница за бедни

95 години от смъртта на големия майстор

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

на бааатеНибойку шизофриничетата (швейцарцити на балканите)

Щом не е станал министър на културата, слабичко му е изкуството. А може би баща му не е правил скулптури на тодор живков...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Преди да "умре в болница за бедни", Гауди умира прегазен от трамвай ! Всъщност той е и първата жертва на трамвай в света. След като става жертва на трамвая, е твърде възможно да стане и жертва на "болница за бедни". В зависимост от хунтавия министър и дали той не е извършил пенсиониране за назидание или друга хунтава промисъл на тъпото Франкистко Фърчило по онова време.

На 7 юни 1926 г. Антони Гауди е блъснат от трамвай номер 30 и понеже джобовете му, които своевременно били пребъркани от барцелонските протестъри и майки на идиоти, не съдържали пари и акции от испански курорти, фърчилски палаткови банкети и други кюлчета, никой файтонджиите не пожелал да вземе тялото му и да го закара в болница. Добре че по това време Маджо карал палатките за протестърките и го взел на стоп до близката бедняшка болница. Два дни приятелите на Тони се чудели къде се е запил или дали някой дрогиран наркоман не го е треснал като Милен на кръстовище. Накрая го намерили съвсем мъртав и в безмозъчно състояние като фърчило.

Календар