Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Ален Делон на 85: Бях програмиран за успеха, но не и за щастието

ЗВЕЗДЕН РОЖДЕНИК

Ален Делон на 85: Бях програмиран за успеха, но не и за щастието

"Не може да очакваш да си Делон в продължение на петдесет или шестдесет години, с кариера като моята, и да се надяваш да те обичат", споделя неповторимият актьор

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Хубаво, е че си още жив, за да плюят по теб не само след смъртта ти, резил е мъж с две жени, но е престъпник такъв с 4 жени. Ти си крадец, лукав и свиня, а дъщеря ти е посредствено красива към грозноват, в което няма нищо лошо стига да не срещне същия боклук като теб!

Има доста неточни факти в статията може би от грешен превод като пример със снимката на Делон и Джозефин Бейкър която е от 1972 а тя умира три години по късно на 12 април 1975 . Не три дена по късно както е отбелязано. тука !

което очаквахме от теб. Обичахме те, а ти колко си обичал, си е твоя работа... От нас, непрограмираните за нищо от двете, които още обичат.

Велик актьор и човек. Голям!!!

for ever!

какво е това ТАСС? Яде ли се, не можах да разбера.

Че красотата не е преходна, а вечна. Изключително красив мъж и на 25 и на 85 години, голям актъор и икона в европейското кино. Като дете обожавах да гледам филмите му по студио Х.

Това е един от най-големите титани на киното. Такива са неколцина, Брат Пит, Джон Траволта...А животът му е...Филми, пари, жени,...връзки с тъмната страна, разбирай мафията. Около него витае романтичното чувство на Франция и Италия от 60-те, 70-те и дори 80-те. Полицейската поредица, холивод да й диша праха. Дете на едно романтично време, грало с пълни шепи от живота.

Честит рожден ден ❣

Истината според мен е, че рядко се раждат толкова красиви и едновременно с това талантливи хора. И очевидно не може да получиш всичко, за съжаление,

Велик артист и свестен човек, винаги верен на принципите си, искрен в думите си, Жив и здрав още много години!

Календар