Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Агенти на болшевиките тровили с живак Александър Блок

ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ПОЕТИ

Агенти на болшевиките тровили с живак Александър Блок

Навършват се 100 години от смъртта на знаковия поет на Русия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

...тровили са го хазаро-юдеите с една дума,създателите на комунистческата-нацистка тъпотия и диктатура,същите чиито наследници инвестират във вируси днес като продължение на нацизма,който пак създадоха техните кръгове и за опитни свинчета Ви ползват днес на разни псевдоваксини...Само без номера,че руснаците са създали комунистическата изродщина-това е било и е дело на кабал сатанистите...Да са честити на всички овце,които следват антихриста и цялата тази гнусна измет.

"някои изследователи не изключват възможността агентите, които били прикрепени към него, да са го тровили дълго време с препарати, които съдържат живак".... Как само това "НЕ ИЗКЛЮЧВАТ ВЪЗМОЖНОСТТА", бе?! Поне да го бяхте написали както си трябва, бе?! Ето така ще прозвучи още по-политически коректно и точно: "някои изследователи не изключват възможността агентите, които били прикрепени към него, да са го тровили дълго време с препарати, които highly likely съдържат живак". И още - според някои други изследователи, ако не са тези агенти, не е изключена възможността highly likely да са го тровили с Новичак Петров и Боширов, които са се върнали в онези години със специално откраднатата за целта от китайците с машина на времетео, изобретена от Илон Мъск по поръчка на ЦРУ. Баси тъпатите гьобелсови пропагандисти - вътят, сучат и на всякъде руснаци, болшевици и комунисти им се привиждат! Колко му е да изкарате, че и Ж.Дантес е убил с отровен куршум Пушкин по поръчка на предтечите на болшевиките... Никого няма да учидите.

Агенти на болшевиките тровили с живак Александър Блок, те са тровили и А С Пушкин. Не знаехте ли? Мислехте си, че тъй като Пушкин е живял преди революцията от 1917 и че Пушкин е убит на дуел, това е невъзможно? Четете материалите на дир.бг и скоро ще разберете, че точно така се е случило - отровен е бил от комунистите.

гейчетата създали рекапчата не могат написа и един стих, а са писали програмите си, като да се тровени с дъвчене на термометри! :-))))

гейчета: game over! нямате права на reload! велкоме ин дъ риалити! бахмаааму, направо са му дали да дъфче термометри, не е като sybileto на костовата крадлива банда да ме мори бавно с цензурата на гугъл рекапчата... :-))) мога написа триста стиха, по -добри от тези!!!! и кой чете днес стихове? само цензурата на "демократите"

Няма по-просто животно от родният комуняга

Така е Димитър Талев го е казал преди много години - "Последният комунист на планетата ще умре в България". Изключително нагла и приспособима пасмина, обичаща рассия повече от България.

Отровили са го с Новичок? Петров и Баришев?

Ама пък католиците са изгорили Джордано Бруно и са грели де който им падне, евреите са предали Христос, а римляните са го разпнали

Превеждайте правилно Анна Ахматова. Мука - с ударение на а е брашно, а мука - с ударение на у е мъка. Александър Блок е умрял в мъка/мъки, а не в брашно.

Преводите им от руски са пълна трагедия!

И капиталистите немалко хора са изтровили, и продължават да тровят. Но при тях, отличителна черта е и затъпяването на стадото... да им приглася колко е готино да го колят.

Комунистическите боклуци са избили много хора и продължават да избиват. Това им е отличителната черта, комунистическите боклуци могат само да рушат, убиват и унищожават. Те са преки наследници на сатаната.

Ти си поредния тъпак който си мисли че е особено умен. Дървен философ.

Ти като не си за сатаната - я кажи колко народ изгорихте на клади "в името господне"

Даа, а сега главният културтрегер на републиката ще ги вкара в управлението на държавата, чийто държавен глава е тоже комунде!

Много тенденциозно и манипулативно писание! Дори заглавието показва че автора има цел да промива мозъци на неграмотни хора. Ясно е че след всяка революция има криза има и недоволни. Ако Блок беше преживял демократичната революция у нас 90те сигурно щеше да ги кълне демократите до 9то коляно. А това че болшевиките били го тровили с живак е без коментар при положение че цереуто има десетки опити да отрови и убие Фидел Кастро и много други неудобни на сащ хора разбира се. Но за тези неща не пишем по медиите :)

Не мисля че автора знае нещо за комунистите освен това което му е равала майка му. Така са мо казали. Той комунисти е виждал само по телевизията. Серга е времето на възхода на елементарните организми. Трагедия.

Каква демократична революция бе тъпанар, това в което живеем 30 години е посткомунизъм от най-гаден вид!

да си припомним някои нещица за комунизма, че и за болшевизма ?! бисексуалният карл Маркс има интересен дядо - равинът Мордехай Леви , а интимната му приятелка феидрих енгелс го спонсорира също както и Ротшилдовите сифилистикът ленин по майка е Бланк, професионален протестър, пардон , революционер самите болшевики са клон на руските социалдемократи, които пък са създадени от БУНД-а по поръчка на 1-я ционистки конгрес в Базел ционисти са и основните не0либерасти, основните идеоложи на джендъризма и ключови фигури на спецоперация Коронавирус да уточним - сред ционистите няма евреи, тоест , семити ционистите са най-чудовищните антисемити, всъщност

Айде и хомосексуалните сифилистици се обявиха за “мислещи”.

Съветският съюз е победител във Втората световна война срещу обединения Запад, съветският народ даде 27 милиона жертви и пак оцеля. На горе всем буржуям, както казва Блок, сегашни и бъдещи, добавям аз.

Ако не беше американският керосин, за да летят съветските самолети, сега в Русия щеше да има истински социализъм построен от социалистът Адолф Хитлер. Но гадните американци мразят социализма и ще направят всичко, за да го провалят!

Ако не беше, ами не беше бе плевар. Всичко, което СССР е получил от Запада не е било безплатно, но такива като тебе боклуци им е наредено да лъжат.. докато умрат в нещастен случай, или самоубийство.

Петров, вземай си хапчетата редовно. Тук става въпрос за поети и поезия. Не за войни и освободители. А за твоя информация ако САЩ не бяха снабдявали СССР с храни и техника по време на войната нямаше да има СССР. Всеми прочети малко за Арктическите конвои.

Много си наивен... Ако сащ не са помагали на ссср през всв следващите които хитлер щеше да превземе са те. Така че не ми ги фали

Спри наркотиците видно е от мозъчната ти недостатъчност.

Пак Баширов и Петров !

това е защото още са нямали новичок, иначе никой не се съмнява че кгб би го направило.

Човешката история не познава по-голямо зло от комунизма! Комунистите навсякъде са осъществявали тотален геноцид! В Русия са били избити милиони хора - мъже, жени, деца и старци, а останалите живи са били обречени на мизерия и ужас! Били са създадени стотици концентрационни лагери, които по жестокост надминават многократно лагерите в нацистка Германия! Повече от сто години след болшевишкия преврат Русия все още не може да се съвземе от ужасяващите последици на комунистическото зло!

Познава наричат ги фашизъм, капитализъм ...

Ето още един цитат от Блок: Мы на горе всем буржуям мировой пожар раздуем, мировой пожар в крови, Господи, благослови И още Товарищ, винтовку держи, не трусь! Пальнем-ка пулей в Святую Русь Това е за авторите на лъжите за Блок в статията.

Календар