Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

45 години панорама "Плевенска епопея 1877 г."

ПРАЗНИЧНИ ЧЕСТВАНИЯ

45 години панорама "Плевенска епопея 1877 г."

Строителството на един от символите на Плевен започва на 19 януари 1977 г. и приключва за по-малко от година

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Прекрасно място, което се нуждае от малко повече средства за поддръжка на външния вид и заобикалящата го среда. Тук от значение са и усилията на община Плевен и държавата. За мен това е един от величествените монументи/сгради в България свързан с нашата велика история и всяко българско дете и всеки български гражданин трябва да го посети през живота си, да чуе историята за случилото се край града, да знае и да помни. Децата трябва да се възпитават светски, с всеобхватни знания и в любов към историята и отечеството. Тогава България ще се оправи и ще пребъде!

Добре, че беше Бай Тошо да открие някой и друг паметник и монумент, язовири, тецове, АЕЦ и прочие. Сегашните 33 години "демократичен" грабеж какво са открили? Нищо, но пък ликвидираха държава и народ както поробител не го е правил....

Това си заслужава да се заснеме като VR360 видео!

Този мракобесен монумент трябва да бъде взривен или ако не е възможно, то поне да стане LGBTQIA+ рехабилитационен и информационен център! Не допустимо е да има такива имперски символи на територията на либертарианска България.

Календар