Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

2020-а: Писана от Кафка, режисирана от Ларс фон Триер

ГОДИНА НА ФОКУС

2020-а: Писана от Кафка, режисирана от Ларс фон Триер

И саундтрак от Radiohead. Годината, в която всичко се промени

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Аз имах много по-различна година от авторката. - Още януари месец видях цензурираните от CCP и всички технологични гиганти видеоклипове с умиращи деца, самоубиващи се китайски граждани, припадащи в епилептичен припадък и блъскащи се наравно с умрелите в поликлиниките в Ухан. Тези видео материали още съществуват в мрежата при зрителско желание. - Още февруари си направих труда да разбера от научни публикации каква е приликата на SARS 2 със SARS 1 и как са реагирали в Хонг Конг. - Февруари направих жалък опит да предупредя приятели и познати какво идва и какви хигиенни мерки трябва да се спазват. Как това нещо ще промени целият свят и икономическите процеси. Естествено бях игнориран с идеята, че тва е далече и при нас няма доиде:)) - В момента на подготовка ми стана ясно, че съм прав когато се опитах да си купя маски. Всички спекуланти продаваха на тройна цена за Китай. Всички. Помислих си ок, това е добре в дългосрочен план щом търговците са наясно и правителствата ще вземат нещата на сериозно. - Ужаса от последвалите политически и икономически решения ме смаза. Световната Здравна Организация трябва да е на съд в Хага. Ако бяха действали професионално щяха да забранят полетите и да затворят границите на държавите. Ако това беше осъществено щяхме да се разминем с засилена хигиена и лека форма на дистанция. Уви, лидерите на света решиха, че това е идеалният момент в който да наложат подготвените в Давос директиви за централизация на света и засилване на автоматизацията. - Пред очите ми рационално мислещи доказани професионалисти бяха обявени за конспиратори и кукувци. За да се повторят техните мнения от политици по късно. - Видях и продължавам да виждам до каква степен света се е превърнал в детска градина ръководена от психопати. - В момента зяпам следващата фаза: Пропаганда за ваксиниране без наличие на критична мисъл и човешко обяснение. Политиците дадоха пари на фарма компаниите, без одит и критична оценка. Отговорността при провал е разпределена в юридически лабиринт. А народа отрича фактите. - За мен не е имало по голямо доказателство, че политическият елит на света седи на една маса и ни третира буквално като добитък от 2020 та... - Начина по който ще излезем от тази ситуация световно ще определи дали ще имаме реален прогрес като цивилизация или ще се върнем в тъмните времена на инквизицията и средновековният феодализъм.

Коментарът за 2020 е написан много кратко преди доста години от Радой ралин: Човек предполага, Господ разполага!

Добро изправяне срещу себе си и годината. След поредицата от сполучливи интервюта и това е успех за авторката! Сполука през 2021 г., Юлия!

CTRL + F: "Кафка"; "Триер" Резултати = 0

Лице в лице с годината и себе си! Браво, Юлия!

Писана е от Оруел

гейувете - безработни клошари!

Радио Тел Авив предава... ;)

Това (дез)информация ли е в заглавието, или само за да предизвика интерес?

да наричаш хората, които се опитват да разобличават конспирациите, "конспиратори"!?!?!?!??!?!

какъв е тоя буламач от несвързани приказки!! И сигурно нямаше да ви го публикуват, ако не беше това накрая за: "Достъпът и бързата изработка на ваксините срещу ковид е напълно ново измерение в борбата с днешната епидемия. И те носят надежда." След всичко, което сте изприказвали като насън :), ако тия ваксини са Ви надеждата, по-добре продължавайте да сънувате!

"Мария Гигова" като млада?

Календар