Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Studio Karakashyan с нов образователен проект за артисти

ЗА МЛАДИТЕ АРТИСТИ

Studio Karakashyan с нов образователен проект за артисти

На 20-ти ноември началото от серията майсторски класове ще даде обаятелната оперна певица Мила Михова, която ще изнесе лекция на тема "Как да овладеем и използваме гласа си"

Източник: Studio Karakashyan

Провокирани от нестихващо желание за развитие на творческата сцена в България, екипът на Studio Karakashyan създава програма, в която на фокус освен артистичните способности, са и целия набор от допълнителни умения, които трябва да притежава един артист, за да бъде успешен.

Още

Какво е мъжествеността пита Коста Каракашян в новия си документален филм

Какво е мъжествеността пита Коста Каракашян в новия си документален филм

Artist Development Masterclasses е програма, която цели да трансформира начина, по който младите артисти в България подхождат към кариерата си.

Ежемесечно ще се провеждат мастър класове със специални гост-лектори, които да отключват неразкрития потенциал и развият реалните умения, необходими за една кариера в изкуствата: поставяне на цели, развиване на присъствие на сцена и пред камера, PR & брандиране за артисти, финансова грамотност и други.

На 20-ти ноември началото от серията майсторски класове ще даде обаятелната Мила Михова, която ще изнесе лекция на тема "Как да овладеем и използваме гласа си". Зад гърба си има богат сценичен опит на фестивали и театри в България и чужбина и широк репертоар от ранен барок до съвременна музика.

Завършила е курс по специалния метод Voice Craft, в който акцентът е употребата на гласа като инструмент не само в музиката, а в живота изобщо. Мила Михова също така е и автор на 2 книги и един от най-цветните гласове в социалните мрежи в България.

"Надяваме се майсторските класове, които сме подготвили през следващите 6 месеца наистина да вдъхновят артистите да работят последователно и с амбиция. Освен чисто творческите качества, артистите днес трябва да умеят да покажат на различни хора как работата им вдъхновява и прави света по-интересен", споделя ръководителя на студиото Коста Каракашян.

Още

За танца, който излиза извън границите на тялото

За танца, който излиза извън границите на тялото

Организатори на събитията също така са Тодор Бърганов и Вихра Шопова.

Партньори са иновативната платформа за билети Evedo и Kitchen59, които предоставят уютното си rooftop пространство за вълнуващите срещи. Там креативните гости ще подреждат хаоса по пътя на успеха и ще получават отговорите на дълго задавани въпроси.

Artist Development Masterclass с Мила Михова е на 20-ти ноември (събота) между 13-16 ч. в Rooftop Bar-а на Kitchen59, бул. "Цар Борис III" 59. Билети: ТУК

Студио Каракашян е мултидисциплинарна продуцентска компания, специализирана в областта на танца, киното и развитието на артисти, която променя културата чрез силата на движението. Ръководители са Коста Каракашян и Тодор Бърганов, професионалисти с дългогодишен международен опит и ценни познания. Те стартират поредица от семинари с цел обучение и усъвършенстване на младите артисти в България.

Още

Съвременен танцов театър в кухнята

Съвременен танцов театър в кухнята

Още

"Поглед от ръба" омагьосва с красиви танци сред българската природа

"Поглед от ръба" омагьосва с красиви танци сред българската природа

Още

Балет "Арабеск" представя "Сидхарта" - авторски спектакъл на Мила Искренова

Балет "Арабеск" представя "Сидхарта" - авторски спектакъл на Мила Искренова

Още

Публиката в любовен транс от магичния танцов спектакъл "Помниш ли Когато..."

Публиката в любовен транс от магичния танцов спектакъл "Помниш ли Когато..."

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

По случай 24 май: билети на цена от 10 лева в Народния театър

Кампанията важи само на касите на театъра

Над 50 музея и галерии в София се включват в Европейската нощ на музеите тази година

В Европейската нощ на музеите ще участват общо 61 държавни и общински музея и художествени галерии и техните филиали от 25 области в страната, които ще посрещат посетители със свободен вход

Днес започва Фестивалът на китайското кино в София

На 17 май вечерта е премиерата на "Назначаване на боговете – Част първа: Бури в Джаогъ", а създателите на филма ще бъдат специални гости

Престижният Международен Шекспиров фестивал ще бъде открит със спектакъл на Народния театър

"Бурята" от Уилям Шекспир на режисьора Робърт Уилсън ще се играе на 16 и 17 май в Крайова, Румъния

Вижте благотворителна изложба "Изкуство в помощ на изкуството"

Ще бъде експонирана от 14 до 30 май 2024 г. в Музей-галерия "Анел"