Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Какво ни очаква на Sofia Summer Fest тази седмица?

ОТКРИТО ЗА КУЛТУРА

Какво ни очаква на Sofia Summer Fest тази седмица?

Вижте програмата на феситвала за 31 август - 6 септември

Източник: Sofia Summer Fest

Разположен зад музеите "Земята и хората" и "Софийски Арсенал", Sofia Summer Fest предлага изключително силна програма от събития и се превърна в място за добре прекарано семейно време, а защо не и за прохладна разходка в сърцето на града.

Фестивалът се случва на площ от 5 декара в непосредствена близост до метростанция "Европейски съюз" и хотел "Хилтън" и разполага с голяма сцена (10 на 8 метра) с кино екран (7 на 4 метра). Седящите зрителски места са 250 удобни жезлонги и закрита шатра с още 250 седящи места. Мястото предлага разнообразна селекция от храна и напитки, част от всеки фестивал на открито.

Източник: Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest продължава до края на септември. Какво ни очаква през следващата седмица на сцената:

31-и август, понеделник от 20:30 часа ще бъде показан филмът "Бащата" на тандема Кристина Грозева и Петър Вълчанова с участието на Иван Савов и Иван Бърнев. През 2019-а филмът спечели едно от най-високите отличия в историята на българското кино - "Кристален глобус", за най-добър филм на Международния филмов фестивал Карлови Вари.

1-и септември, вторник от 19:30 часа е филмът "Каръл" с участието на Кейт Бланшет и Руни Мара. Филмът е с номинации за Оскар за най-добра актриса в главна роля (Кейт Бланшет), актриса в поддържаща роля (Руни Мара), операторско майсторство, костюми, оригинална музика и адаптиран сценарий.

2-и септември, сряда от 19:30 часа е филмът "Прегорялата Ерес" с участието на Доналд Съдърланд и Мик Джакър.

3-и септември, четвъртък от 19:30 часа Георги Тошев ще представи книгата си "Мамма Mia! Филмът АББА. Продължението" и филмът "АББА. PS"

4-и септември, петък от 20:30 часа е представлението "Жената е странно животно", от автора на "Помощ имам две деца", "Апетит", Късметът на кукувицата" - Здрава Каменова.

5-и септември, събота програмата започва още от 11:00 часа с прожекция за деца на филма "Пътешествието на принца", дублиран на български език. След това от 18:00 часа е филмът "Лудетини", а вечерта ще приключи с концерт на цигуларя SVET, нашумял с участието си в шоуто America"s Got Talent. Начален час 20:30.

6-и септември, неделя от 11:00 часа е анимацията за деца "Дългият път на Север", дублиран на български език. Вечерта от 19:30 часа е филмът "Ма Ма", с участието на Пенелопе Крус.

Следете пълната програма на Sofia Summer Fest в сайта www.sofiasummerfest.bg, както и на фейсбук страницата на събитието.

Източник: Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest - Открито за култура!

Фестивалът се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата и община Триадица, както и благодарение на Фикосота, Български спортен тотализатор, Биротерапия и Първа инвестиционна банка.

Място на провеждане - Южен парк II зад музея "Земята и хората" и зад Софийски арсенал - музей за съвременно изкуство, до метростанция "Европейски съюз" и хотел "Хилтън".

Още

Летният фестивал на София стартира на 20-ти август

Летният фестивал на София стартира на 20-ти август

Още

Балканският столичен фестивал SoFest ще радва София през първия уикенд на септември

Балканският столичен фестивал SoFest ще радва София през първия уикенд на септември

Още

"Master of Art" с дългоочаквано физическо издание в София, Пловдив и Варна

"Master of Art" с дългоочаквано физическо издание в София, Пловдив и Варна

Още

Мариус Куркински ще представи юбилейния си спектакъл "Мариус 50" на Аполония 2020

Мариус Куркински ще представи юбилейния си спектакъл "Мариус 50" на Аполония 2020

Коментирай 1

Календар

Препоръчваме ви

"Ефектът Галатея": Тялото е терен за метаморфози, експерименти, култове, желания…

С нов премиерен състав солисти балет "Арабеск" ви кани 19 май 2022 г. на сцената на Музикалния театър на най-новия си спектакъл

Блестящият виртуоз Андрей Йоница - солист на Радиосимфониците

В програмата – Антонин Дворжак, Анатолий Лядов, Георги Андреев

Приключи Първият тур на Националния конкурс и академия за оркестър "Кантус Фирмус" 2022

Журито в състав Григор Паликаров, Атанас Кръстев и Людмил Ненчев класира за следващия етап от състезанието общо 25 млади музиканти

24 издания за 24 читалища за 24 май!

Издателство "Библиотека България" и Pop & Rock meets Jazz подаряват на библиотеките на 24 български читалища по 24 книги от фонда издателството