Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Какво ни очаква на Sofia Summer Fest тази седмица?

ОТКРИТО ЗА КУЛТУРА

Какво ни очаква на Sofia Summer Fest тази седмица?

Вижте програмата на феситвала за 31 август - 6 септември

Източник: Sofia Summer Fest

Разположен зад музеите "Земята и хората" и "Софийски Арсенал", Sofia Summer Fest предлага изключително силна програма от събития и се превърна в място за добре прекарано семейно време, а защо не и за прохладна разходка в сърцето на града.

Фестивалът се случва на площ от 5 декара в непосредствена близост до метростанция "Европейски съюз" и хотел "Хилтън" и разполага с голяма сцена (10 на 8 метра) с кино екран (7 на 4 метра). Седящите зрителски места са 250 удобни жезлонги и закрита шатра с още 250 седящи места. Мястото предлага разнообразна селекция от храна и напитки, част от всеки фестивал на открито.

Източник: Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest продължава до края на септември. Какво ни очаква през следващата седмица на сцената:

31-и август, понеделник от 20:30 часа ще бъде показан филмът "Бащата" на тандема Кристина Грозева и Петър Вълчанова с участието на Иван Савов и Иван Бърнев. През 2019-а филмът спечели едно от най-високите отличия в историята на българското кино - "Кристален глобус", за най-добър филм на Международния филмов фестивал Карлови Вари.

1-и септември, вторник от 19:30 часа е филмът "Каръл" с участието на Кейт Бланшет и Руни Мара. Филмът е с номинации за Оскар за най-добра актриса в главна роля (Кейт Бланшет), актриса в поддържаща роля (Руни Мара), операторско майсторство, костюми, оригинална музика и адаптиран сценарий.

2-и септември, сряда от 19:30 часа е филмът "Прегорялата Ерес" с участието на Доналд Съдърланд и Мик Джакър.

3-и септември, четвъртък от 19:30 часа Георги Тошев ще представи книгата си "Мамма Mia! Филмът АББА. Продължението" и филмът "АББА. PS"

4-и септември, петък от 20:30 часа е представлението "Жената е странно животно", от автора на "Помощ имам две деца", "Апетит", Късметът на кукувицата" - Здрава Каменова.

5-и септември, събота програмата започва още от 11:00 часа с прожекция за деца на филма "Пътешествието на принца", дублиран на български език. След това от 18:00 часа е филмът "Лудетини", а вечерта ще приключи с концерт на цигуларя SVET, нашумял с участието си в шоуто America"s Got Talent. Начален час 20:30.

6-и септември, неделя от 11:00 часа е анимацията за деца "Дългият път на Север", дублиран на български език. Вечерта от 19:30 часа е филмът "Ма Ма", с участието на Пенелопе Крус.

Следете пълната програма на Sofia Summer Fest в сайта www.sofiasummerfest.bg, както и на фейсбук страницата на събитието.

Източник: Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest - Открито за култура!

Фестивалът се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата и община Триадица, както и благодарение на Фикосота, Български спортен тотализатор, Биротерапия и Първа инвестиционна банка.

Място на провеждане - Южен парк II зад музея "Земята и хората" и зад Софийски арсенал - музей за съвременно изкуство, до метростанция "Европейски съюз" и хотел "Хилтън".

Още

Летният фестивал на София стартира на 20-ти август

Летният фестивал на София стартира на 20-ти август

Още

Балканският столичен фестивал SoFest ще радва София през първия уикенд на септември

Балканският столичен фестивал SoFest ще радва София през първия уикенд на септември

Още

"Master of Art" с дългоочаквано физическо издание в София, Пловдив и Варна

"Master of Art" с дългоочаквано физическо издание в София, Пловдив и Варна

Още

Мариус Куркински ще представи юбилейния си спектакъл "Мариус 50" на Аполония 2020

Мариус Куркински ще представи юбилейния си спектакъл "Мариус 50" на Аполония 2020

Коментирай 1

Календар

Препоръчваме ви

Награденият с "Оскар" "Момиче с потенциал" тръгва по кината

Нищо в живота на Каси (в ролята е талантливата Кери Мълиган) не е такова, каквото изглежда: тя е невероятно умна, изнервящо пресметлива, а през нощта води таен двойствен живот...

Вторият тур на конкурса на "Кантус Фирмус" за млади инструменталисти ще се проведе на 16 май

До втория етап от състезанието са допуснати по десет участници от всяка възрастова категория

Габровското биенале на хумора и сатирата се отлага за май 2022 година заради пандемията

През настоящата година Дома на хумора и сатирата ще предложи няколко събития, с които да ви въведе в темата на биеналето: икономия на средствата, в контекста на екология и начин на живот, както и икономия на изразните средства в изкуството и хумора