Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Театър „София“ играе в цялата страна и на 5 софийски сцени

ТЕАТРАЛНИ МАРАТОНИ

Театър „София“ играе в цялата страна и на 5 софийски сцени

Поради ремонта на сградата на театъра, през следващия театрален сезон Театър "София" ще дойде при вас

Историята на фаталната жена "Лулу", в чиято главна роля е Елеонора Иванова, също ще може да бъде гледана в "Азарян" (Източник: Театър "София")

През следващия театрален сезон "Театър "София" идва при вас" с турнета из цялата страна. Освен ежемесечните гостувания в различни населени места, най-големият общински театър ще играе своите хитови постановки на други 5 софийски сцени.

Сезонът започва с премиерното заглавие "Невинно малко убийство" в "Театро" (Източник: Театър "София")

Още

Младата Елеонора Иванова триумфира като Лулу в Театър "София"

Младата Елеонора Иванова триумфира като Лулу в Театър "София"

Сезонът започва с премиерното заглавие "Невинно малко убийство" в "Театро". В тази френска "черна комедия" участват Дария Симеонова, Неда Спасова и Пламен Манасиев. Режисьор е младата Надя Панчева с творчески екип: Ясмин Мандели - сценограф; Милен Апостолов - композитор. Билети могат да бъдат закупени от сайта на театъра още сега.

На 27 септември Елеонора Иванова, позната от сцената и малкия екран, ще може да видите в модерната и ексцентрична комедия "Кашонът" - отново на сцената на Театро, на ул. "Върбица" 12.

Срещите на "Пер Гюнт" с тролове и полета на свободния му дух ще се развихрят в театър "Азарян" през октомври (Източник: Театър "София")

Срещите на "Пер Гюнт" с тролове и полета на свободния му дух ще се развихрят в театър "Азарян" през октомври.

Историята на фаталната жена "Лулу", в чиято главна роля е Елеонора Иванова, също ще може да бъде гледана в "Азарян".

Театър "София" ще гостува регулярно и в Театър "Българска Армия" и Младежки театър "Николай Бинев". Сезонът започва от Пловдив и фестивала "Сцена на кръстопът" с "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" от Р. В. Фасбиндер (Източник: Театър "София")

Още

Актрисата Лилия Маравиля за женските драми, покорството, властта и сънуването на Лулу

Актрисата Лилия Маравиля за женските драми, покорството, властта и сънуването на Лулу

От следващия сезон в "Сълза и смях" очаквайте регулярно да се играе "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" - едно от последните премиерни заглавия на Театър "София". Лилия Маравиля е преуспяла модна дизайнерка, която се влюбва в момичето, чиято кариера започва благодарение на Петра.

Театър "София" ще гостува регулярно и в Театър "Българска Армия" и Младежки театър "Николай Бинев". Сезонът започва от Пловдив и фестивала "Сцена на кръстопът" с "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" от Р. В. Фасбиндер.

Билети за постановките в София могат да бъдат закупувани онлайн от сайта на театъра: www.sofiatheatre.eu, от септември на касата на ъгъла на ул. Г.С. Раковски и ул. Славянска и касите на театрите, в които се играе.

Театър "София" преустанови дейност от обичайната си сграда заради ремонта, който ще продължи следващата година и половина. Следете сайта на театъра и социалните му мрежи за актуална информация.

Още

 "Лулу" на режисьора Крис Шарков с премиера в Театър "София"

"Лулу" на режисьора Крис Шарков с премиера в Театър "София"

Още

Героинята Петра фон Кант, на прочутия режисьор Фасбиндер, е на сцената на Театър "София"

Героинята Петра фон Кант, на прочутия режисьор Фасбиндер, е на сцената на Театър "София"

Още

"Първа копка" сложи начало на ремонта на Театър "София"

"Първа копка" сложи начало на ремонта на Театър "София"

Още

Иван Юруков е Гоце Делчев в "Илинден", който идва премиерно в театър "София"

Иван Юруков е Гоце Делчев в "Илинден", който идва премиерно в театър "София"

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Марсело Молина - най-младият хореограф, избран от Борис Ейфман в емблематичния Александрински театър

В момента мексиканският танцьор и хореограф поставя, заедно с многонационалната балетна трупа на Старозагорската опера, грандиозния балетен спектакъл "Одон"

"Набуко" от Верди открива тази вечер "Опера на върховете – Белоградчишки скали“

Фестивалът "Опера на върховете - Белоградчишки скали" ще бъде открит тази вечер със спектакъл по шедьовъра "Набуко" от Верди

Националният събор на народното творчество в Копривщица се завръща

В петък, събота и неделя на поляните до средногорското градче ще се пеят песни, разказват легенди и представят обичаи от цялата страна

Творческата лаборатория "Поетите на Стара Загора" ще бъде представена на сцена

На 3 август можете да видите резултатите от работата на петимата режисьори Цвети Пеняшки, Ивана Бобойчева, Ивайло Ненов, Йордан Тинков и Милена Миланова заедно с техните екипи

Павилионът на VOX POPULI – нова открита сцена в София

10 години след основаването си "Студио за документален театър VOX POPULI" открива пространство за култура в градска среда в София

Захари Карабашлиев ще бъде представен с нова пиеса на сцената в Плевен

След хита на театралния сезон - "Опашката" от Захари Карабашлиев, авторът ще бъде представен с нова пиеса на сцената в Плевен. Драматично-кукленият театър "Иван Радоев" подготвя премиера на пиесата му "Талант"