Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Млади фолклорни таланти ще огласят Първо студио на БНР

ВХОД СВОБОДЕН ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР

Млади фолклорни таланти ще огласят Първо студио на БНР

Гала концертът на ХVIII конкурс на предаването "Рано в неделя" на програма "Хоризонт" е на 4 март, от 14.00 до 16.00 ч.

Сн.: БНР

Млади фолклорни таланти ще огласят на 4 март, неделя, емблематичното Първо студио на Българското национално радио, където от 14.00 до 16.00 ч. ще се проведе гала концертът на ХVIII конкурс "Млади фолклорни таланти" на предаването "Рано в неделя" на програма "Хоризонт".

Сн.: БНР

Над 120 деца от цялата страна на възраст от 3 до 18 години ще пеят и свирят с виртуози от Оркестъра за народна музика на БНР. Специални гости ще бъдат гайдарският състав от Калофер, вокално-инструменталната детска група от Военния клуб на Благоевград и таланти от НУФИ "Филип Кутев" - Котел.

Ива и Ева Валентинови/Сн.: БНР

Конкурсът "Млади фолклорни таланти" се организира за осемнайсети път от екипа на предаването "Рано в неделя" на програма "Хоризонт". Той е основан от Олга Сагаева и Даниела Якова, а от 2011 г. водещи са Ива и Ева Валентинови, които освен "гласове" на фолклорните предавания "Музикална шарения" и "Двуглас" на програма "Хоризонт", са лауреати на първото издание на конкурса.

Сн.: БНР

Всяка неделна сутрин от 07:30 ч. до 08:00 ч. слушателите чуват три предложения, сред които избират един победител. Победителите от изданията през 2017 г. ще участват в гала концерта на 4 март в Първо студио на БНР, който ще бъде излъчван и на живо по програма "Хоризонт" и по интернет радио "Бинар".

Входът за зрители в Първо студио на БНР е свободен.  

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Огромен успех за премиерата на "Цветята" в Театър "София"

Зрителите могат да разгледат изложба на плакати за представлението, изработени от студенти от НХА

Вътрешно горене: Този ноември София е свободен театър

Между 7 ноември и 2 декември фестивалът за свободен театър ACT ще се проведе за 11 поредна година и ще представи изключителна международна и локална програма под мотото "Вътрешно горене"

Моноспектакълът на Деян Донков "Камбаната" - специалното събитие на Киномания

"Целта ми с този мистичен, фантастичен, отчасти комичен, красиво поетичен, дори епичен, крайно драматичен, а в края си трагичен разказ е да пропътувам дългия и мъчителен път до човешкото сърце", казва актьорът, към който се присъединява и оркестър "Карандила"

Йоана Буковска-Давидова се завръща с "Променяне"

Биографичният стендъп на Део, последното за годината шоу на Иван Динев-Устата и "Една жена каза" на Здрава Каменова ще усмихват публиката в клуб Joy Station

Две от най-актуалните имена на европейската танцова сцена закриват One Dance Week 2021

Незабравим танцов уикенд ни очаква в Пловдив. Между 22 и 24 октомври гледаме спектаклите Larsen C на Христос Пападопулос и "Грации" на Силвия Грибауди

Робърт Уилсън отново в София месец преди премиерата на "Бурята"

Билетите за театралния връх на сезона в Народния театър ще са в продажба до дни, премиерата е на 18 и 19 ноември на Голяма сцена